Kampreferater

Du kan også følge holdet på Facebook og se statistik i landsholdsdatabasen.EM Kvalifikationskamp d. 25. marts 2017
Danmark-Norge 1-6 (0-6)

3' Tennebø (0-1)
6’ Tvedten (0-2)
15’ Sunde (0-3)
32’ Terland (0-4)
36’ Olsen (0-5)
40 +2’ Olsen (0-6)
80+2’ Cecilie Johansen (1-6)

Man kunne godt kalde dagens kamp mod Norge for en slags finale, i hvert fald i denne pulje ved U17’s Elite Round. For med seks point til begge hold ville en sejr give vinder holdet direkte adgang til EM i Tjekkiet, og denne gik desværre til Norge. Det danske hold vidste godt på forhånd at det var en modstander med en vis kvalitet som de skulle op i mod i forhold til de to tidligere hold de mødte i turneringen, men desværre var pigerne ikke i stand til at holde de hurtige, fysisk stærke nordmænd væk fra det danske mål i specielt mange minutter, og efter godt fem minutters spil var danskerne bagud 0-2. Den hårde start gjorde at de danske spillere havde svært ved at finde gnisten i første halvleg, og der stod Norge på langt det meste af spillet. Den danske keeper Sandra Jakobsen blev udsat for lidt af hvert, men tog et norsk straffespark efter 27 minutters spil. Dette var dog også et af de eneste lyspunkter i første halvleg hvor det danske hold måtte gå til pause med et 0-6 resultat i ryggen.

I pausen bliver der skiftet ud på den danske midtbane, og Janni Thomsen og Josefine Hasbo kommer på banen i stedet for Maria Herdel og Malaika Hashmi. Der bliver skabt mere ro og de norske spillere kommer ikke frem til så mange chancer, hvilket dermed også giver en noget mere lige halvleg. Der bliver lavet endnu en indskiftning på det danske hold sidst i kampen, og Josefine Funch kommer på banen i stedet for Dajan Hashemi, der havde lagt et stort løbearbejde alene som frontfigur. Det lykkedes for holdet at holde gejsten i anden halvleg, og i to minutters overtid, bliver det pyntet en smule på resultatet og oplevelsen, da Cecilie Johansen får reduceret til 1-6, hvilket betyder at Danmark vinder anden halvleg med 1-0.

Desværre var dette langt fra nok i en kamp hvor der blev mødt en bedre modstander. Norge var klar fra start og fik sat det danske hold under pres fra første fløjt, så fuldt fortjent at de snupper den direkte plads til EM.

For Danmark er der nu bare at vente til slutningen af næste uge, når sidste Elite Round er spillet færdigt, for at se om holdet kan gøre sig gældende som den bedste to´er ud af seks puljer som også kommer med til slutrunden. Vi krydser alt hvad krydses kan.

EM kvalifikationskamp d. 22. marts 2017
Danmark-Wales 2-0 (1-0)

10' Fie Steenberg (1-0)
60’ Maria Herdel (2-0)

Dagens kamp var mod et Walisisk hold som Danmark på forhånd vidste ville spille fysisk og med lange bolde i bagrummet. Og kampen bar også præg af de mange tacklinger som blev begået, og så havde det danske forsvar også nogle udfordringer med at falde i tide og cleare de lange bolde der blev slået fra den Walisiske defensiv. Men ikke desto mindre var det danskerne der ville spille fodbold, og allerede efter 10 min. spil, kunne Fie Steenberg sætte bolden ind bag den Walisiske keeper efter et stærkt pres fra Dajan Hashemi.

Det blev dog aldrig nogen flot og velspillet første halvleg, og de danske piger havde udfordringer med at finde rigtig rytmen til at spille udenom de større Walisere som gerne ville på kroppen hele tiden. Resten af første halvleg stod både på friløbere til waliserne og gode afslutninger fra Danskerne, bl.a. to gange afslutning på overligger og stolpe.

Men pausestillingen var stadig 1-0.

Anden halvleg startede som første sluttede med en masse fight på midten, og så nogle dybe bolde bag bagkæderne til begge hold. Dog havde danskerne bolden majoriteten af tiden, og ved lidt af en tilfældighed får Maria Herdel sat bolden i kassen til 2-0 på et indlæg fra Dajan som mest af alt mindende om en afslutning fra en spids vinkel.

Resten af kampen handlede om at holde waliserne fra chancer og blot holde føringen. Der blev lavet lidt ind- og udskiftninger og på midten blev Emma Snerle og Josefine Hasbo erstattet af Janni Thomsen og Malaika Hashmi som begge gjorde glimrende indhop. I første halvleg blev Line Grøn erstattet af sin søster Laura Grøn på backen.

Lørdag spilles kampen om førstepladsen i denne miniturnering så, når Danmark møder Norge. Kampen spilles kl. 15.00 og kan følges live via stream fra facebook siden ’Pigelandsholdende’.


EM kvalifikationskamp d. 20. marts 2017
Danmark-Bosnien Hercegovina 2-1 (0-1)
19' Bakalar (0-1)  
44’ Maria Herdel (1-1)
78’ Dajan Hashemi (2-1)

Så kom U17 i gang, og hvilken kamp. Om det var den forsinkede fly rejse el. hvad der gjorde det, så var det ikke verdens flotteste kamp man var vidne til på FK Mladost stadium i Kakajn. Men trods en usikkert start og Bosnien som første målscore, så strammede de danske piger sig an og fik vendt kampen til en samlet 2-sejr.

Bosnien spillede klogt og havde nogle enkelte store chancer og fik truet det danske bagrum, men overordnet set var Danmark spilstyrende og dominerende, og der kunne godt have været op til flere danske scoringer i første halvleg. Men sådan gik det ikke, og holdet gik til pause bagud 0-1, ikke det bedste udgangspunkt for en EM kvalifikationsturnering.

Anden halvleg gik i gang og Dajan Hashemi var skiftet ind i stedet for Olivia Drost, hvilket resulterede i et hårdt dansk pres hvor spillerne holdt godt fast i bolden oppe på den Bosniske banehalvdel. Og der gik ikke længe før det gav pote, og Maria Herdel kunne sætte bolden i kassen på en returbold fra afslutning Cecilie Johansen. Og så var der mere balance i kampen.

Danmark kørte på, og beholdt det høje pres i jagten på at sætte den afgørende scoring ind. Dette gav Bosnien enkelte chancer, og efter lidt klumpspil i det danske felt hvor keeper Katrine Kleven måtte ud i flere kropsparader, fik Bosnien faktisk scoret. Men heldigt for os var der dømt en offside lidt før scoringen, så alle kunne ånde lettet op. Fortsat hårdt dansk pres, og med indskiftning af Josefine Hasbo, der spillede sin første officielle U17 landskamp i UEFA sammenhæng, og Janni Thomsen sidst i kampen, fik Danmark omsider sat den afgørende – og velfortjente – scoring ind. 2-1 ved Dajan Hashemi, og nu skulle pigerne bare ned og stå i bagkæden og sørge for at holde den de sidste minutter. Kampen blev fløjtet af efter 4 min. tillægstid, og Det danske hold kunne juble over de første tre og yderst vigtige point i kvalifikationsturneringen.

På onsdag d. 22. marts spiller Danmark igen, denne gang mod Wales samme tid, 15.00. og kampen kan følges live via streaming. Find link på facebooksiden: ’Pigelandsholdende’

U17 Venskabskamp d. 14. februar 2017
Belgien – Danmark 0-2 (0-2)
8’ Janni Thomsen (0-1)
21’ Malaika Hashmi (0-2)

Så blev det tid til anden træningskamp mod det Belgiske U17 landshold, og med en 1-2 sejr i baggagen var missionen klar – der skulle endnu en sejr med hjem til samlingen. Det danske hold lagde fornuftigt ud med højt pres og masser af tempo, og det resulterede da også i en forholdsvis hurtig scoring, da Janni Thomsen sender bolden i kassen på et spark lidt ude fra feltets kant. 8 minutter spillet og 0-1 til Danmark. Den hurtige scoring fik ikke de danske spillere til at hvile på laurbærrene, men de fortsatte med flere flotte opspil og i sær i højre side, hos Fie Steenberg der debuterede på landsholdet i den første kamp mod belgierne, blev sendt godt afsted og kom frem til flere gode aktioner og indlæg.
Der skulle gå 21 minutter før en velspillende Malaika for tredje gang i to kampe kunne sætte bolden ind bag den belgiske keeper, og så stod den 0-2. herefter bølgede kampen lidt frem og tilbage, og skulle der have været flere scoringer i første halvleg var det Danmark der ville have haft fortjent det.
I Pausen bliver der lavet en enkelt indskiftning. Maria Herdel kommer ind på højre kant, og Emma Snerle bliver taget ud, hvilket gav Fie Steenberg mulighed for at komme ind på midten og kæmpe med Janni Thomsen og Malaika Hashmi, hvilket hun klarede flot.
Danmark var klart spilstyrende i hele anden halvleg, men der kom desværre ikke de store chancer ud af det, og vi må nøjes med de to scoringer i første halvleg. Anden halvleg gav desuden debut til Katrine Porsborg som kom på banen i stedet for Fie Steenberg efter godt 65 min. spil. Derudover kom også Laura Lillholm Petersen og Rikke Madsen på banen, da de erstattede Cecilie Johansen og Line Grøn.

Samlet set har det været to gode testkampe for det danske U17 landshold, og for trænerstaben med Lene Terp i spidsen, og vi ser nu frem mod den afgørende Elite Round i Bosnien 17.-26. marts. Det gælder kvalifikation til EM i Tjekkiet i maj måned.
U17 venskabskamp d. 12. februar 2017
Belgien-Danmark 1-2 (0-0)

55’ Eva De Baets (1-0)
62’ Malaika Hashmi (1-1)
66’ Malaika Hashmi (1-2)

Dagen stod på en eftermiddagskamp mellem det danske og belgiske U17 pigelandshold. To hold som begge er kvalificeret til Elite Round hvor der spilles om kvalifikation til det endelige Europa mesterskab i Tjekkiet i maj. 1. halvleg var en noget rodet omgang med både chancer til det danske og belgiske hold. men efter kun tre minutters spil har Janni Thomsen et godt hovedstød efter et perfekt sparket hjørne af Caroline Pleidrup, men desværre for Janni og det danske hold går bolden tæt forbi målet. Ikke så lang tid efter er den danske offensiv igen på spil, og efter en god dribletur fra Dajan Hashemi og et par pasninger fra kanterne kommer Dajan til afslutning tæt på mål, men endnu en gang går bolden tæt forbi stolpen. Efter blot 15 min. kunne danskerne godt have været foran med en enkelt el. to. Belgierne rørte dog også på sig og holdet skal være glade for at de havde Katrine Kleven på målet, da de havde flere store redninger i løbet af første halvleg.Dog måtte begge hold nøjes med et 0-0 resultat i pausen.Anden halvleg bød dog på lidt mere aktion, og med et godt opspil fra Belgierne endte deres højre kant med bolden efter en stikning, og kunne ligge bolden på tværs af feltet hvor en af de Belgiske midtbanespillere kom susende og sparkede hendes hold foran 1-0, uden chance for Kleven i målet. Men så vågnede danskerne op, og fik lagt et godt pres på det belgiske forsvar. Det resulterede i flere danske hjørnespark, og et af dem fik Malaika Hashmi eksekveret til en scoring. 1-1 efter godt 50 minutters spil.

Malaika blev skiftet ind, kort inde i 2. halvleg, sammen med debutanten Fie Steenberg, begge spillere fra Team Odense Q. Lidt senere i halvlegen blev også Laura Lillholm Petersen og Rikke Madsen skiftet ind.

Malaika Hashmi var dog ikke færdig med at være målfarlig, og endnu en gang var det en standard situation som endte med en dansk scoring, da Malaika fik sat bolden i netmaskerne efter et hjørnespark som ender i noget klumpspil inde i feltet. Og så stod den 1-2 til Danmark.De sidste minutter stor på meget spil frem og tilbage henover midten, og efter de to gange 40 minutter som kampen varede, fløjtede dommer kvartetten af, og cheftræner Lene Terp kunne gå fra banen med debut som landsholdstræner, og en sejr i baggagen.

På tirsdag d. 14. februar kl. 11.00 spiller U17 igen mod Belgierne, og lad os håbe på lige så gode takter som denne kamp bød på, således holdet kan tage til Elite Round med mest muligt selvtillid i rygsækken. 

U17 venskabskamp d. 1. december 2016
Danmark-Tyskland 2-4 (1-4)
7’ Marleen Schimmer (0-1)
10’ Nicole Anyomi (0-2)
14’ Maria Herdel (1-2)
21’ Nicole Anyomi (1-3)
25’ Lisa Ebert (1-4)
45’ Josefine Hasbo (2-4)

Så blev det dagen for det danske U17 pigelandsholds anden kamp mod gæsterne fra Tyskland. Denne gang med Ikast FS som værter. Efter et smalt 0-2 nederlag i tirsdags i Kjellerup, skulle de danske pigerne gerne ind og se om de ikke kunne hive de tre point, som de desværre ikke fik med i sidste kamp. Der var til dagens kamp lavet ændringer i opstillingen, og Rikke Madsen og Caroline Pleidrup havde fået plads i start 11’eren, sammen med Malaika Hashmi på midtbanen og Sandra Jakobsen i målet.

Tyskerne kom blæsende fra start, og satte de danske spillere under et hårdt pres og allerede i det 8. minut kunne de sætte bolden ind bag den danske keeper. Der gik lige præcis to min. så var tyskerne på spil igen, og med en god flad afslutning bragte Tyskland sig foran 0-2. Men de danske spille ville også være med, og kort efter får Maria Herdel en stikning dybt i højre side, og dribler selv bolden hele vejen til baglinjen, godt presset af det tyske forsvar, men får afsluttet hårdt og fladt, og sat bolden ind bag den tyske keeper. Reducering til 1-2. Men Tyskland var ikke færdige, de får scoret til både 1-3 og 1-4 inden spillerne går til pause efter 40 min. spil. Anden halvleg starter bedre for de danske spillere, og med fire indskiftninger, der b.la. Gav debut til Josefine Hasbo og Signe Hansen på U17, blev der lagt et godt pres fra starten af. Det resulterer i endnu en reducering da Josefine Hasbo i det 45. minut sender bolden i nettet. Olivia Drost og Line grøn er også kommet ind fra starten af anden halvleg, og efter 68 min. kommer også Pernille Pedersen og Emilie Rhode på banen. Det meste af anden halvleg er med en masse spil og dueller på midten, men hele tiden med øje for flere danske scoringer.

Kampen ender med et tysk hjørne, som det danske forsvar får clearet flot, og dagens dommer kan fløjte af efter 82 minutters spil. Slutresultat 2-4 til Tyskland.
U17 Venskabskamp d. 29. november 2016
Danmark-Tyskland 0-2 (0-0)
59’ Nicole Anyomi (0-1)
81’ Marleen Schimmer (0-2)

De danske U17 piger mødte i dag Tyskland i den første ud af to venskabskampe på Kjellerup stadion. Kampene afvikles som afslutning på sæsonen og skal give et billede af hvor vi står i forhold til en af verdens bedste kvindelige fodboldnationer. De danske spillere startede kampen i et forrygende flot tempo og satte de tyske spillere under et godt pres. De første ti minutter stod i DK´s navn, men desværre uden scoringer eller de helt store chancer. Tyskerne fik spillet sig mere ind i kampen som minutterne gik, men de danske spillere kæmpede godt og holdt et flot pres. Tættest på scoring var vi da Cecilie Johansen på hjørnespark bragede bolden direkte på overliggeren, men desværre røg den over mål og gav et tysk målspark. Tyskerne havde enkelte sporadiske rush op gennem den danske banehalvdel, men blev aldrig rigtig farlige.

Med lidt god vilje havde Danmark været foran med et mål eller to, men desværre gik de til pause med resultatet 0-0.

Anden halvleg skulle vise sig at falde lidt anderledes ud. Tyskerne kom ud med en god energi, og satte de danske piger under et hårdt pres. Første scoring faldt efter 59 minutters spil på en dårlig clearing i det danske felt, og pigerne måtte derfor, efter en god indsats i første halvleg, se sig bagud med et enkelt mål. Herefter blev presset på de danske piger endnu større, og indenfor fem minutter fik Olivia Drost to gule kort, hvilket resulterede i at de danske piger måtte spille de sidste 20 minutter med kun 10 spillere på banen. Dette overtal udnyttede tyskerne, og havde flere store chancer, og mange pressituationer i det danske felt. Selvom de danske piger kommer godt igen i de sidste minutter af kampen, så får Tyskland alligevel på en kontra, banket et mål mere ind bag den danske keeper Katrine Kleven. 

Kampen ender hermed 0-2 til Tyskland i en kamp hvor Danmark havde chancerne til at komme foran i første halvleg. Der bliver mulighed for revanche på torsdag hvor de to hold møder hinanden igen, denne gang på Ikast stadion kl.12.00. Følg kampen med liveopdateringer her på siden.


EM Kvalifikationskamp d. 22. september 2016

Danmark - Israel 2-0 (1-0)
31' Cecilie Johansen (1-0)
46' Pernille Pedersen (2-0)

Her til eftermiddag skulle U17 pigerne forsøge at lave samme flotte resultat mod værterne fra Israel, som de leverede mod Slovakiet i tirsdags. Kampen startede dog ikke helt som forventet og de danske piger skulle bruge nogle minutter på at finde sig til rette, hvilket resulterede i et hurtigt hjørnespark til Israel, og så var vi i gang. Men pigerne fandt rytmen og fik overtaget mod et meget defensivt orienteret Israelsk hold. der var flere flotte opspil og gennembrud på kanterne, hvilket var en af de taktiske målsætninger for at åbne det kompakte forsvar. Og det var også et godt opstil i højre side der resulterede i at Cecilie Johansen nærmest upresset kunne prikke bolden bag den Israelske keeper efter 31 minutter. Danmark havde flere gode chancer og især på hjørnespark var pigerne farlige. Men desværre kom der ikke flere scoringer i første halvleg. Anden halvleg stod også i dansk farvør og især mange gode side skift fra Caroline Pleidrup gjorde det svært for det Israelske forsvar. Trods det store spilovertag udeblev målene, og det var først på en standard i form af hjørnespark som caroline Pleidrup tog sig af, at Danmark fik scoret til 2-0 på hovedstød af debutanten Pernille Pedersen. Resten af kampen blev en kamp på Israelsk banehalvdel, men uden yderligere scoringer, selvom de danske piger godt kunne have bragt sig foran både 3, 4 og måske 5-0. Men stort tillykke med sejren der nu har sikret at U17 pigelandsholdet er sikret deltagelse i næste EM kvalifikationsrunde Elite rounds i foråret 2017. Følg sidste kamp her i Israel på søndag kl. 16.00 når 'finalen' skal stå mellem Danmark og Schweiz.EM Kvalifikationskamp d. 20. september 2016

Slovakiet-Danmark 1-6 (0-3)
4’ Emma Snerle (0-1)
14’ Emma Snerle (0-2)
27’ Cecilie Johansen (0-3)
44’ Žemberyová (1-3)
60’ Dajan Hashemi (1-4)
62’ Malaika Hashmi (1-5)
80’ Maria Herdel (1-6)

Tirsdag formiddag stod de danske U17 piger overfor deres første modstandere, Slovakiet ved EM kvalifikationsrunden i Israel. Det var en kamp der fra dansk side af gerne skulle vindes, og derfor blev der også lagt et godt pres fra starten af, og selvom temperaturen sagde mere end 30 grader, var der godt med tempo på pigerne. Der gik da også kun fire minutter før debutanten Emma Snerle fra Fortuna Hjørring kunne gøre det til 1-0 efter et solidt pres fra de danske piger. Den hurtige føring satte dog ikke en stopper for aggressiviteten, og der vare flere store chancer de efterfølgende minutter. I det 14. min blev det igen Emma Snerle der fik afsluttet og sat bolden bag den Slovakiske målvogter og så stod den 2-0. det danske pres faldt dalede en smule, men dog blev Slovakiet holdt godt væk fra det danske mål, og målvogter Katrine Kleven havde kun enkelte indgreb. Der gik et lille kvarter og så fik Danmark endnu engang scoret, denne gang af Cecilie Johansen, og pigerne kunne gå til pause med en 3-0 føring. Anden halvleg startede knap så godt, og denne gang var det Slovakiet der kunne fejre en scoring efter 4 minutters spil. De danske piger tog skeen i den anden hånd, håndterede varmen og satte spillet et gear op. De sidste tyve minutter stod der Danmark på alt, og Dajan Hashemi, Malaika Hashmi og Maria Herdel fik scoret de sidste tre danske mål. En solid og velfortjent sejr, der dog kunne have rundet et tocifret antal mål, hvis målnæserne havde været en smule skarpere. Næste kamp for U17 pigerne er på torsdag d. 22.09 kl. 16.00 mod Israel.  EM Kvalifikationskamp d. 27. marts 2016
Danmark-Spanien 0-2 (0-2)
15' Candela Andújar (0-1)
35' Maria Blanco (0-2)

Spansk dominans i gruppefinalen

Der var lagt op til en spændende gruppefinale mellem Danmark og Spanien søndag eftermiddag, efter at begge hold havde vist overbevisende spil i de to første gruppekampe.
Det skulle dog hurtig vise sig at blive en kamp på Spaniens præmisser. De danske piger havde svært ved at følge med de hurtige og teknisk dygtige spanske spillere, der gang på gang kom frem til skud foran det danske mål. Efter 15 minutter straffede Spanien en misforståelse i det danske forsvar, 0-1. Fem minutter før pausen scorede Spanien på en retur efter et drøn på overliggeren. Efter pausen fortsatte den spanske dominans, mens de danske piger kæmpede for at holde de rødblusede fra flere scoringer. En meget velspillende Josephine Madsen fra Brøndbyernes IF Pigeelite leverede flere store redninger kampen igennem og havde stor andel i, at Danmark kunne holde Spanien fra flere scoringer.

Danmark sluttede som nummer to og er lige nu den bedste 2’er i de fem færdigspillede puljer. Sidste pulje spilles færdig på tirsdag og først herefter ved vi om Danmark kommer med til EM i Hviderusland i maj.

EM Kvalifikationskamp d. 24. marts 2016
Danmark-Ukraine 7-0 (2-0)

5' Agnete Nielsen (1-0)
29' Sara Holmegaard (2-0)
43' Agnete Nielsen (3-0)
48' Freja Sunesen (4-0)
54' Pernille Larsen (5-0)
77' Sara Holmegaard (6-0)
80' Annica Schreiber (7-0)

Ukraine kørt over

Torsdag eftermiddag leverede U17 pigerne endnu en flot præstation, da et svagt Ukrainsk hold blev besejret med hele 7-0.

Igen i dag fik holdet en rigtig god start, da Agnete gjorde det til 1-0 efter 5 minutters spil. Danmark sad på bolden i store dele af første halvleg og skabte da også flere gode muligheder. Efter 29 minutter satte Sara Holmgaard panden på et perfekt hjørnespark og 2-0. Efter pausen fortsatte den danske dominans, hvor der for alvor kom gang i målscoringen. Fem scoringer fra fem forskellige spillere kunne pigerne gå fra banen med en storsejr efter en flot og koncentreret indsats kampen igennem.

Se mål og reaktioner her


 EM Kvalifikationskamp d. 22. marts 2016
Danmark-Nordirland 4-0 (1-0)
3' Agnete Nielsen (1-0)
60' Karen Holmegaard (2-0)
64' Kamilla Karlsen (3-0)
79' Karen Holmegaard (4-0)

Forrygende dansk start ved Elite round

De danske U17 piger fik tirsdag eftermiddag en drømmestart på Elite round turneringen i Belfast, da det blev til en sikker 4-0 sejr over værterne fra Nordirland.

Danmark fik en perfekt start på kampen, da Agnete Nielsen sparkede bolden over stregen efter blot tre minutters spil. Det var Danmark der sad på det meste i 1. halvleg og de leverede da også flere fine chancer. Billedet var det samme efter pausen – og endelig efter 20 minutter i 2. halvleg gjorde Karen Holmgaard det til 2-0 efter et godt forarbejde at Agnete Nielsen. Kamilla Karlsen ville også lege med i målscoringen og sendte et kanon langskud afsted op under overliggeren og 3-0. Pigerne fortsatte presset mod det nordirske mål og tæt på slutfløjtet sparkede Sara Holmgaard en perfekt bold ind i panden på tvillingesøster Karen, der med sit andet mål i kampen gjorde det til 4-0.

Se mål og reaktionen her

U17 Venskabskamp d.  25. februar 2016
Danmark-Holland 1-5 (1-1)
1' Annica Schreiber (1-0)   
9' Joelle Smits (1-1)
44' Kayleigh van Dooren (1-2)
49' Janou Levels (1-3)
51' Joelle Smits (1-4)
79' Kayleigh van Dooren (1-5)

Dansk nedtur i testkamp

De danske U17-piger blev sat til vægs i dagens opgør mod Holland. Danmark kom ellers godt fra start, da Fortuna Hjørrings Annica Schreiber scorede sit første landskampsmål efter bare to minutter. Syv minutter senere udlignede Holland på et indlæg fra højre side. De første 10 minutter i 2. halvleg afgjorde kampen, da Holland straffede tre danske fejl og gjorde det til 4-1. De danske piger viste i perioder godt spil og kom frem til flere gode muligheder, men formåede aldrig at komme tilbage i opgøret. Kort før slutfløjtet gjorde Holland det til 5-1.U17 Venskabskamp d. 23. februar 2016
Danmark-Holland 2-2 (1-1)
12' Rebecca Doejaaren (0-1)
19' Mille Gejl (1-1)
42' Mille Gejl (2-1)
65' Joelle Smits (2-2)


Uafgjort mod Holland

U17-pigerne spillede her til aften 2-2 mod Holland i en kamp med mange chancer til begge hold. Holland bragte sig i front på hovedstød efter blot 12 minutter. Syv minutter senere udlignede KoldingQs Mille Gejl til 1-1 direkte på frispark. Kort efter pausen var Mille igen på pletten og gjorde det til 2-1. Danmark havde chancer til 3-1, men Holland udnyttede en dansk forsvarsfejl og udlignede til 2-2, hvilket også blev kampens resultat.

Se mål og reaktioner her