DBU Lolland-Falster søger fagfolk

DBU Lolland-Falster åbner op for direkte ansøgning til pladserne i unionens udvalg og faggrupper for de næste 2 år. Ansøgningsfristen udløber mandag, den 20. januar 2014

Faglige kompetencer

Ansøgeren behøver ikke have en formel eller reel tilknytning til hverken DBU Lolland-Falster eller klubberne. Vi ønsker at sikre større faglighed, effektivitet og de bedste kompetencer til gavn for den fortsatte udvikling af vor idræt på Lolland-Falster.

Dette sikres gennem udvælgelsen af de kommende medlemmer i vores udvalg og faggrupper, hvis opgaver, kompetencer og profilbeskrivelser for medlemmerne er beskrevet i Forretningsordener, som du for alle vores udvalgt og grupper, kan finde ved at klikke her.

Udvalg og faggrupperne, som vi søger fagligt kompetente, frivillige medlemmer til, dækker en bred variation af de fagområder, som skal varetages af vore udvalg og faggrupper, som er:

Børne- og Ungdomsudvalget,
Lov- og Disciplinærudvalget,
Dommerudvalget,
Uddannelses- og Udviklingsudvalget,
Turneringsudvalget,
Børnegruppen,
Dommeruddannelsesgruppen,
Kommunegruppen,
Ungdomsgruppen

Det bliver således udvalg og faggruppernes opgave at sikre, at kvaliteten i vore tilbud fastholdes på et højt niveau, og at fodbolden fortsat fornyer sig gennem den udvikling, som udvalg og grupperne skal være med til at gennemføre.

Rekruttering af vore frivillige

Medlemmerne af de hidtidige udvalg er typisk blevet rekrutteret gennem unionens netværk og vore medlemsklubber, som fortsat opfordres til at bringe relevante emner fra deres klub eller netværk i spil til gruppesammensætningen ved at få dem til at søge via nedenstående ansøgningsskema på vor hjemmeside.

Dette gælder også for vore bestående medlemmer i udvalg og grupper. I opfordres til også at søge deltagelse i udvalg eller grupper.

For at sikre en realistisk implementering, hvor der bliver mulighed for at indstille personer til de relevante faggrupper ud fra de udarbejdede Forretningsordner og profilbeskrivelser, fortsætter den eksisterende udvalgsstruktur med de nuværende medlemmer uændret frem til 1. februar 2014.

Første skridt i implementeringsfasen bliver en ansøgnings- og indstillingsperiode af kandidater til udvalg og grupperne i perioden fra onsdag, den 4. december 2013 til mandag, den 20. januar 2014.

Klik her for at udfylde din ansøgning direkte på skærmen.

Ansøgningsskema i Word-udgave, som du kan udfylde elektronisk på din egen PC.

Ansøgningsskema

Kandidaterne vil blive gennemgået af unionsbestyrelsen i perioden frem til 27. januar, herefter vil bestyrelsen formelt bekræfte sammensætningen af udvalgene og grupperne, hvorefter de vil blive offentliggjort.

Dermed vil den nye bemanding for udvalg og faggrupper træde i kraft 1. februar 2014.

Med venlig hilsen
Gert Lundgaard
Formand

 

 

Log ind