T
M
S

LF-mesterne 2016 i Futsal

LUIF vandt Sportigan Nykøbing F ligaen og blev samtidig LF-mester 2016 i Futsal. STORT TILLYKKE

LUIF vandt finalen i Sportigan Nykøbing F ligaen ved at slå Systofte i finalen med de overbevisende cifre 5-1. Stort tillykke til LUIF, som nu kan kalde sig LF mestre i Futsal 2016.

Final 4 blev afviklet i Nykøbing F. Hallen med deltagelse af LUIF, Systofte, Nykøbing FC og Frem Sakskøbing. Det blev en spændende aften med god reklame for Futsal, som er et spil, som udfordrer de tekniske færdigheder hos spillerne.

Samtidig blev Sportigan Nykøbing F ligaen et synligt bevis på, at fodbolden på mange måder er i en rivende udvikling og at fodbold har en magnatisme, som vi kan være stolte af. Vi kan bare her nævne: LF mesterskabet i Futsal har en sponsor, som har givet navn til turneringen. En stor tak til Sportigan Nykøbing F for at være sponsor.

Der har været "live" opdateringer på Facebook, hvor LFBU Lolland-Falster har deres egen side. Er du på Facebook og ikke har opdaget vores side, så er her et link. Like gerne vores side, så vi bliver endnu mere synlige.

Live TV. Hvis ikke man ikke var i Nykøbing F. hallen, kunne man se kampen om 3. pladsen og finalen på Tifosport.

Vi bringer her en lille billede serie, som viser de nye tider :-)