Kom og mød David Nielsen

Få et nyt indspark til dagligdagen, som fodboldtræner og bliv udfordret på den gængse tankegang om, hvordan man dominere kampen fredag den 27. januar 2017.

Kom og mød David Nielsen, som siden 2005 har fungeret som cheftræner i Lyngby Boldklub. David Nielsen (født 1. december 1976) er en tidligere dansk fodboldspiller. David Nielsen spillede som angriber og har spillet i fem forskellige superligaklubber.

Ofte snakker man om genpres – spil i dybden – opbygningspillet og når vi har bolden, men David Nielsen har med sin pro opgave, til sin træner uddannelse lagt fokus et helt andet sted, nemlig: ”DOMINER KAMPEN UDEN BOLDEN”.

”Jeg tog et emne, hvor jeg følte, jeg ikke var god og havde et behov for at blive bedre som træner. Og det var bestemt ikke nemt – det var ret tungt for mig at komme i gang med opgaven og ikke mindst at skrive opgaven. Men efterhånden som opgaven skred frem – så begyndte jeg faktisk også at blive bedre som træner på netop det område - når vi IKKE har bolden. Jeg havde indtil da altid mest haft fokus på, at vi havde bolden, og vi skulle bruge bolden og dominere. Men jeg måtte erkende, at jeg løb ind i nogle problemer og kunne se, at flere hold begyndte at acceptere ikke at have bolden. Og det ville jeg gerne dykke ned i,” lyder det fra David Nielsen, der i den grad har kunnet se sin opgave og læring give konkrete resultater i Lyngby" (Kilde:https://www.dbu.dk/traenerlounge/strategi-og-ledelse/david_nielsen).

Program

Tid

Emne

17.00 Velkomst (sandwich og vand)
17.30 Teoretisk oplæg v/ David Nielsen dominer kampen uden bolden
18.00 Træning på banen med medier, hvordan gør vi det i praksis
19.30 Opsummering og spørgsmål til træningen
20.15 Tak til David Nielsen - Tak for i aften

PRAKTISK INFO
 
Dato: fredag den 27. januar. 2017 kl. 17:00

Sted: DanHostel Nykøbing Falster, Østre Alle 110, 4800 Nykøbing Falster

Tilmelding: Tilmelding skal ske til sekretariatet på mail: tboj@dbulolland-falster.dk

Pris: Deltagerpris for arrangementet er kr. 350,- (Husk man kan søge refusion i de respektive kommuner)

Log ind