Sommerland Sjælland Drenge Cup 2017

Sommerland Sjælland Drenge Cup 2017 løber af stablen den 17.-18. juni.



Kom med til årets Sommerland Sjælland Drenge Cup der løb af stablen den 17. og 18. juni 2017. Stævnet afholdes i samarbejde med forlystelsesparken Sommerland Sjælland og en nærliggende værtsklub.

Om formiddagen spilles der 3- og 5- mands kampe på nærliggende værtsklubs baner og efter stævnet får alle deltagerne adgangsbilletter til Sommerland Sjælland.

Stævnet er meget velegnet til at lave en hyggelig og sjov familietur med søskende og forældre. Sommerland Sjælland Drenge cuppen handler nemlig ikke om points og præmier, men om jævnbyrdige fodboldkampe om formiddagen og en sommeroplevelse for hele familien om eftermiddagen i Sommerland Sjælland. 
Øvrige deltagere kan derfor købe indgangsbilletter, med adgang til vandlandet og parken, gennem DBU Sjælland på spillepladsen til stærkt reduceret pris. 

Hvem kan deltage
Alle drengehold i de sjællandske fodboldklubber i årgangene U5, U6, U7, U8, U9, U10, og U11.   

Tilmelding og pris
Tilmeldingen til stævnet åbnes den 8. december og lukker den 18. maj. NB.: Fyldte rækker vil løbende blive lukket ned, så hurtig tilmelding tilrådes. 

Tilmeldingen skal ske via KlubOffice.

Der kan tilmeldes hold i følgende rækker og den angivne pris er per hold

Årgang    Spilleform    Pris   
U5  3-mands  400.-
U6 3-mands  400.-
U7  3-mands  400.-

Bemærk: I 3-mandsrækkerne er der ingen niveauinddeling.

Årgang    Spilleform     Pris      Niveau 
U8  5-mands  450,-  1,2,3 og begynderniveau 
U9 5-mands  450,-  1,2, 3 og begynderniveau 
U10  5-mands  450,-  1,2,3  og begynderniveau
U11 5-mands  450,-  1, 2 og 3-4


Afvikling af kampe
Der spilles så vidt muligt i 5-holds puljer og spilletiden er 11 minutter pr. kamp.

Tilmelding inden kampstart
I DBU Sjællands telt ved værtsklubbens baner melder holdene ind. Det er vigtigt at alle hold møder ind en halv time før kampstart, så der er tid til at orientere sig, klæde om osv. Husk der kan være en deltrafik på det givne tidspunkt.

Adgangsbilletter til Sommerland Sjælland
Adgangsbilletter til forlystelsesparken Sommerland Sjælland udleveres i DBU Sjællands telt på stævnepladsen. Antallet af adgangsbilletter for et 3-mands hold er 6 billetter (3 spillere på banen + 2 udskiftere + en træner), for et 5 mands hold er det 9 billetter (5 spillere, 3 udskiftere + en træner). Der er medaljer til spillerne.  

Rabat på indgangsbilletter til mor, far, søskende og venner
På spillestedet kan forældre, søskende og andre købe billetter til Sommerland Sjælland til en pris af 135 kr. pr. person. Normalprisen ved indgangen til Sommerland Sjælland er 249 kr. pr. person (online bestilling 235,00) – husk derfor at købe billetter på spillestedet. 
Som noget nyt i 2017 vil der kun være mulighed for at betale med mobilepay

Kampprogram
Der går cirka 14 dage efter tilmeldingsfristens udløb, før det fulde kampprogram kan ses og downloades fra DBU Sjællands hjemmeside – www.dbusjaelland.dk . De deltagende hold vil også cirka 10 dage før stævne afviklingen modtage kampprogrammet pr. mail til klubbernes postadresser.

Overnatning 
Ved Sommerland Sjælland Drenge Cup har man som hold mulighed for at forlænge oplevelsen og det sociale med en overnatning. Dette kan potentielt give holdet og de mange forældre en masse gode oplevelser både socialt og fodboldmæssigt. 
Derfor er der mulighed for at tilkøbe en overnatning i Sommerland Sjælland, se mere om de forskellige muligheder på deres hjemmeside her.      

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Brian Rasmussen på mail bras@dbusjaelland.dk eller på telefon 4634 0741.



Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første