Thiele-aftalen

Optikerkæden Thiele A/S har igennem 10 år været partner med DBU på dommerområdet, og den nye aftale sikrer, at Thiele også de kommende tre år er hovedsponsor for dommerne i Danmark.

Det betyder at samtlige cirka 3.000 aktive dommere er forpligtet til at bære Thiele sponsorlogo. Sponsoraftalen giver dermed Thiele logo-eksponering på alle dommernes tøj.

Sponsoratet medvirker til dækning af dele af DBU’s samlede investeringer inden for blandt andet dommeruddannelserne, og aftalen er derfor vigtig for DBU’s fortsatte udvikling på dommerområdet.

Personlige fordele ved Thiele-aftalen

Optikkæden Thiele A/S er et veletableret dansk firma. I dag består Thiele af mere end 80 butikker i hele landet.

Som en del af sponsoraftalen giver Thiele særlige rabatordninger til alle danske dommere. Hvis man går ned i sin lokale Thiele butik, skal man blot vise sit fordelskort og de modregner 10% af det betalende beløb.

Alle nyuddannede dommere vil få kortet ud sammen med den velkomstpakke der sendes fra DBU.

Har du ikke modtaget dit fordelskort, skal du tage kontakt til administrationen.

Placering af Thiele mærket

Alle dommere skal have Fair Play mærket på venstre arm, således det er placeret cirka midt på overarmen og over eventuelt producent/trøjemærke.

Thiele mærket skal sidde på højre arm, således det er placeret cirka midt på overarmen og over eventuelt producent/trøjemærke.

Mangler du Thiele mærker til dit tøj, er administrationen i besiddelse af flere mærker.