Ansøg om midler

For at hjælpe samarbejdet mellem klubber og kommuner på vej, har DBU sammen med DIF afsat penge til initiativer, som kommer klub og kommune til gavn. Der er løbende uddeling af midler. 

Det er muligt at søge projekter inden for vores tre fokusområder; Sundhed, Social indsats og Børn & Unge. Det er en forudsætning, at projektet lægger op til et samarbejde mellem minimum én fodboldklub, én kommune og én lokalunion. 

Repræsenterer du en klub eller kommune, og har I en idé til et godt projekt, som I ønsker at søge midler til, skal I først og fremmest tage kontakt til jeres lokale DBU samarbejdspartner. De vil være behjælpelig med ansøgningensprocessen og idéudvikling. Inden I kontakter jeres lokale DBU samarbejdspartner, vil vi bede jer gøre overvejelser omkring; formål, målgruppe og projektpartnere. På den baggrund kan I med fordel lave et udkast til en projektbeskrivelse, der kan danne udgangspunkt for den fremadrettede dialog.

I finder en skabelon til projektbeskrivelsen HER.

Har I nogen spørgsmål eller ønsker om sparring, skal I henvende jer til den DBU projektansvarlige i jeres område, som vil kunne hjælpe dig videre. Find kontakt info.Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første