U21 EM Semifinale

Køb din billet til semifinalen mellem Danmark og Sverige

Køb_billet_knap
Køb billetter til U21-holdets historiske semifinale lørdag aften kl. 21:00 på Letna Stadium i Prag. Billetterne er til det danske fanafsnit og koster 90 kroner.


Ombytning af vouchers
Når du har købt din billet, modtager du en voucher på mail. For at få billet til kampen skal du printe din voucher ud og tage den med til Prag, hvor du kan bytte den til en kampbillet. Du modtager nærmere information omkring tid og sted på mail i dagene op til kampen.

Billetterne kan købes på billetsalg.dbu.dk. Billetterne udstedes som vouchers, der skal ombyttes til de rigtige billetter ved stadion i Tjekkiet. Det vil være DBU personale, som står for ombytningen af billetterne. Nærmere information om ombytning af billetter sendes efterfølgende.


OBS: Billetterne er til det danske fanafsnit og koster 90 kroner både for børn og voksne. Pga. UEFA-regler er hvert køb begrænset til fire billetter og du modtager efterfølgende en mail fra DBU, hvor du skal eftersende fulde oplysninger på hver billetholder (navn, adresse, telefonnummer, mail, CPR-nummer og pasnummer). Hvis denne mail ikke bliver besvaret er dine vouchers ikke gyldige.

KØB BILLETTER HER

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første