Grupper

For salg af billetter til større grupper af privatpersoner gælder de samme muligheder som for alle andre købere.

Til udvalgte kampe er det kun muligt at købe op til 20 billetter pr. køber på førstedagen for salget, og til udvalgte kvalifikationskampe er det kun muligt at købe otte billetter pr. køber på førstedagen for salget. 

Til disse kampe vil det dermed ikke være muligt at købe billetter i større antal til grupper på førstedagen for salget. Såfremt kampen ikke bliver udsolgt på førstedagen er der mulighed for køb til større grupper.

Denne begrænsning har til hensigt at sikre, at privatpersoner - som ikke er medlemmer af eller ansat i foreninger eller virksomheder, der gennem sponsoraftaler eller samarbejdsaftaler har kontraktmæssig mulighed for at købe et større antal billetter - har en rimelig chance for at købe billetter til de mest attraktive kampe. Ved udtrykket "privatpersoner" forstås i denne sammenhæng familier, venner eller kolleger. Begrænsningen skal også forhindre organiseret opkøb af billetter med henblik på videresalg af billetterne til en højere pris end billettens pålydende værdi (sortbørshandel).

Ønskes yderligere billetter ved de kampe, hvor der er et max antal på 20 stk., kan Billetten.dk kontaktes på nedenstående telefonnummer. Bemærk at dette IKKE er gældende ved de kampe med et max antal billetter på 8 stk. 

Billetten.dk´s Call Center på tlf. 70 20 20 96

 
Erhverv:
 
DBU har særlige tilbud til virksomheder, der ønsker at invitere ansatte eller samarbejdspartnere til landskamp. For yderligere information om vores B2B-programmer henvises til