Sæsonkort

Med et sæsonkort kan du se alle landskampene i Telia Parken i VM 2018-kvalifikationen med 20% rabat.

OBS: Salget af sæsonkort starter den 2. juni 2016 til eksisterende sæsonkortholdere og 23. juni for nye kunder. 

Sæsonkort er et tilbud til trofaste fans, som ønsker billetter til alle kvalifikationslandskampe i Telia Parken i løbet af kvalifikationen. Sæsonkortet giver dig desuden mulighed for at købe billetter til en eventuel playoff-kamp

Sæsonkortet indeholder:
 • Førsteret til at vælge din plads før alle andre (det er ikke muligt at vælge pladser, der i forvejen er booket af sæsonkortholdere med fast siddeplads).
 • Mulighed for at købe billetter til to af dine venner før alle andre.
Sæsonkortet kan købes helt frem til Danmarks første hjemmekamp i kvalifikationen.

Udover at være sikret plads til alle landskampe i Telia Parken i VM 2018-kvalifikationen, er der også en række andre fordele som sæsonkortholder:
 • Køb af sæsonkort svarer til 20% rabat på din billet til samtlige kampe i VM 2018-kvalifikationen
 • Forkøbsmulighed til udebanekampe, playoff-kampe og slutrunder
 • Gratis medlemskab af Landsholdets Fanklub og overførsel af alle loyalitetspoint.
Sæsonkortpriser og kampe: 

Billetkategori Pris voksen Pris barn u/16
Kategori 1+ 1900 Sælges ikke
Kategori 1 1600 Sælges ikke
Kategori 2 1.160 600
Kategori 3 920 500
Kategori 4 680 500

Se oversigt over de forskellige kategorier i Parken 

Sæsonkort-tilbuddet omfatter alle planlagte kvalifikationskampe (ikke playoff-kampe) i Telia Parken i kvalifikationsturneringen til VM 2018. Det gælder kampene mod Armenien, Montenegro, Kasakhstan, Polen og Rumænien. Evt. playoff- og slutrundekampe, indgår ikke i sæsonkortet. Sæsonkortholdere vil dog som de første blive tilbudt at kunne købe billetter til disse kampe. Denne forkøbsret kan være betinget af antallet af indsamlede loyalitetspoint og løber op til det offentlige billetsalg.

Til venskabskampe får alle sæsonkortholdere mulighed for at købe billetter med 10% rabat, hvis du samtidig er medlem af fanklubben.

Sådan fungerer det:

Med et sæsonkort køber du adgang til at booke din billet i Telia Parken til alle fem kampe i kvalifikationsturneringen. 

Du modtager intet fysisk sæsonkort. Den e-mail, du opgiver ved køb, vil være den e-mailadresse, du modtager al information på, og det er også den, du skal bruge, når du vælger dine billetter.

Sæsonkortholdere har fortegningsret til fornyelse af sæsonkortet for den kommende kvalifikation og får direkte besked om perioden for nytegning.

Som sæsonkortholder er du sikret plads, men har altså ikke den samme plads gennem hele kvalifikationen. Til gengæld har du mulighed for at tilkøbe yderligere to billetter til dine venner, når blot du reserverer din egen plads ca. to uger inden, det almindelige billetsalg starter. 

Du vælger en priskategori, når du køber dit sæsonkort. Dermed har du retten til for hver kamp at reservere din plads i den pågældende priskategori. De billetter, du køber til dine venner, skal bestilles sammenhængende med din egen billet og kan derfor kun købes i den samme priskategori.

Det med småt:  

 • Billetter til kampe arrangeret eller solgt af eller for DBU må ikke videresælges til beløb over billettens pålydende værdi.
 • Billetter til kampe arrangeret eller solgt af eller for DBU må ikke benyttes i markedsføringsmæssige sammenhænge - herunder eksempelvis lodtrækninger og konkurrencer - uden forudgående, skriftlig aftale mellem den pågældende virksomhed og DBU.
 • Anvendelse af billetter til kampe med DBU's landshold og til DBU's arrangementer i strid med ovenstående vil blive retsforfulgt.
 • OBS: DBU tager forbehold for ændringer i det planlagte program for landskampe i Telia Parken (sportslige årsager, aflysninger, disciplinære sanktioner etc.), prisændringer, nye deadlines, ændring i aldersgrænser m.m.!
 • Kun kampe i VM 2018-kvalifikationen, som er planlagt ved købstidspunktet er dækket af sæsonkortet. Det gælder hjemmekampene mod Armenien, Montenegro, Kasakhstan, Polen og Rumænien. Eventuelle venskabskampe og playoff-kampe, som planlægges senere, indgår ikke i sæsonkortet. Desuden indgår slutrundekampe heller ikke i sæsonkortet.
 • Du skal vælge din plads, inden det offentlige billetsalg starter for at være garanteret en plads i den kategori, du har billet til.

Læs mere her:

Landsholdets program
Landsholdets Fanklub
Billetpriser i Parken
Købsbetingelser og reglement


Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

4

 • Vi arbejder netop nu på højtryk på at færdiggøre både vores sæsonkort- og fanklubkoncept til den kommende VM-kval. Jeg kan desværre ikke give dig en konkret dato for salgsstart, men det bliver forhåbentligt i den første del af maj-måned. Indtil da så følg med på her på siden og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du information tilsendt direkte, så snart vi lancerer noget nyt.
  29. april 2016, 15:05    
  Jacob, DBU


 • Hej jeg ville gerne for nye mit sæson kort, hvornår fra kan man gøre det ?? :)
  28. april 2016, 16:57    
  Heidi Bossen


 • De er gået på ferie MEBang
  14. oktober 2015, 13:17    
  Keld Svendsen


 • Er der lukket for sæson kort eller udsolgt? For syntes ikke jeg kan komme ind og købe dem?
  02. juni 2014, 09:33    
  MEBang