DBU Fanzone

DBU Fanzone… Endnu mere fodboldfest!

Inden landskampe i Telia Parken kan du altid besøge DBU Fanzone - glæd dig til masser af fodboldsjov og fede konkurrencer.

Besøg Landsholdets Fanklub, deltag i konkurrencer, få målt dit hårdeste spark i vores SpeedCage, prøv driblebanen på tid eller udfordr dine venner på vores Panna-bane.

Vores DJ spiller op til fest med masser af fodboldsange, vi byder på lounge område og fantelt med øl og pølser, og du kan købe det nyeste landsholdsgear hos Landsholdsshoppen.

Fanzonen åbner tre timer før kampstart og lukker ned en halv time før dommeren fløjter kampen i gang. Du finder os i Fælledparken bag Telia Parkens tribune D.

DBU Fanzone præsenteres af DBU og DBU's sponsorer.

 
Fanzone Quiz

Tag dine venner med til fodboldquiz i fanzonen inden landskampen. 

Fredag den 11. november spiller Danmark VM-kvalifikationskamp mod Kasakhstan. Inden kampstart varmer vi op i fanzonen, hvor vores quizmaster Anders Fjelsted klokken 17.00 byder inden for i fanteltet til Fanzone Quiz, hvor du og dine venner kan dyste i jeres fodboldviden mod andre fodboldfans.

I kan tilmelde jer i hold af op til fire personer, og det koster 300 kroner per hold at deltage. Med i denne pris får I desuden et reserveret bord i fanteltet samt en øl- og en madbillet per person.

Der er præmier til de tre bedste hold: Landsholdstrøjer til 1. pladsen, "Vi er Danskerne"-trøjer til 2. pladsen, og halstørklæder til 3. pladsen.

Der er plads til 45 hold, så skynd jer at tilmelde jer her: billetsalg.dbu.dk

Efterfølgende er der god grund til at blive i fanteltet, da vores husorkester spiller fra klokken 18.15.

Vi glæder os til at se jer!

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første