Nytårshilsen

Christian_Poulsen_og_Ulrik_Laursen_500

Så er Old boys landsholdets kampdatoer for 2017 på plads. Fantastisk at 26 klubber har ansøgt om at få besøg af de " gamle " drenge i 2017.

Old boys landsholdet plejer at spille seks landskampe i årets løb i forbindelse med indvielse af stadions og klubjubilæer rundt om i landet.

At der er rift om at se de tidligere topstjerner, er der ikke noget at sige til. I dette års seks landskampe blev der vist fremragende, flot fodbold og en målscore på 52 - 5 er ikke at "kimse af". De tidligere landsholdsspillere har i den grad vinderkulturen inde under huden, så der bliver gået til stålet, selvom de tidligere knægte er ved at være modne mænd. Det har været imponerende for mig at konstatere, at viljestyrken og vindermentaliteten aldrig forsvinder fra disse drenge - det stråler ud af dem, når de går på banen. Old boys landsholdet er i den grad med til at virkeliggøre DBU's slogan "en del af noget større" på fremragende vis.  

Intet er overladt til tilfældighederne i forbindelse med kampene. Således er de fleste baner og klubhuse blevet besigtiget af Simon Rasmussen fra DBU. Simon har holdt møde med de enkelte klubber omkring arrangementerne, så alt er forberedt til fingerspidserne, når Old boys landsholdet ankommer til stadion. Alle klubber har lavet et fantastisk forberedelsesarbejde inden kampene - banerne er velplejede og faciliteterne helt OK. Det er dejligt at se, hvilken indsats, der bliver gjort af frivilligt personale omkring kampene. Det er et kanoneksempel på det danske foreningliv, når det er allerbedst. 

Der er omkring 1000 - 1500 tilskuere til kampene - så stemningen er imponerende i de forskellige landsdele. De "gamle" drenge får ikke en krone for at stille op - de gør det, fordi de elsker spillet med "den runde kugle". Det er mænd, der i forbindelse med kampene bliver til "drenge". Skønt at opleve for en tidligere unglandstræner, der for mange år siden har haft de fleste af knægtene på U-landsholdene.

Danske Fragtmænd har indtil i år været sponsor for projekt Old boys landsholdet. De har valgt at opsige sponsoratet, hvilket selvfølgelig er meget ærgerligt - men en stor tak til Danske Fragtmænd for deres opbakning igennem flere år. D.v.s. lige her og nu, hvor 2017 programmet er blevet planlagt, står de "gamle" gubber uden sponsor. Vi håber, det lykkes at finde pengene, så det fantastiske projekt Old boys landshold kan fortsætte til stor tilfredsstillelse for mange foreninger i Danmark. Ledere, træner og spillere omkring Old boys landsholdet vil kæmpe for at få den nødvendige økonomiske støtte på plads, og VI har vinderkulturen, så det skal lykkes. 

Også for vi ledere/trænere er det utroligt berigende og en stor fornøjelse at være med i dette team og dette game. Det er dejligt, at Sepp Pointek stiller op som manager, Simon Rasmussen som arrangementschef og koordinator af alt arbejde, John Holger Larsen som holdleder (tidligere holdleder for ungdomslandsholdene), Vagn Christensen tidligere KBU's bestyrelse som referent af kampene, læge og fysioterapeuter, endda A-landsholdets (forskellige fra gang til gang - men meget vigtige at have med).

Tak til alle medvirkende for det store arbejde omkring Old boys landsholdet.

"We are a strong team, and we are ready for next year".

En stor hilsen og godt nytår til Fodbold-Danmark fra Old boys landsholdet. 

Per Andersen.
Old Boys-landstræner

Af: Per Andersen - Senest opdateret 22. december 2016, 13:47

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første