Kampreferater

Du kan løbende læse kampreferater fra U18-landsholdets kampe her.

Du kan også følge holdet på Facebook og se statistik i landsholdsdatabasen.


U18-landsholdet – venskabskamp - 11.06.2017
Danmark – Grækenland 5-2 (2-2)
2’ 1-0 Sebastian Buch
21’ 1-1 Meliopoulos Dimitros
26’ 2-1 Jeppe Okkels
45’ 2-2 Kampetsis Anargyros
54’ 3-2 Carlo Holse
60’ 4-2 Jonas Andersen
80’ 5-2 Lukas Klitten

De danske U18 drenge havde i dag muligheden for at få revanche mod det græske mandskab, og det må man sige lykkedes.
Danmark havde i dagens kamp skiftet ud på 10 pladser i forhold til første kamp. De danske drenge startede som lyn og torden og bragte sig i det 2’ minut foran 1-0, da Sebastian Buch bankede bolde i krydset fra kanten af feltet. En fantastisk start for et sprudlende dansk mandskab, som var i hopla.
Det danske hold dominere kampen, og kombinerede sig fint igennem det fysisk stærke græske hold. Grækerne blev kun farlige i omstillingsspillet, når Danmark smed bolden væk.
Grækenland udlignede ufortjent i det 21’ minut, da et frispark blev slået ind i det danske felt. Her steg en græsk spiller til vejrs og udplacerede Oliver Christensen i det danske mål.
Danmark svarede hurtigt igen og bragte sig allerede i det 26’ minut i front, da Jeppe Okkels kom alene med den græske keeper og sendte bolden i det lange hjørne. Grækerne kom i det 37’ minut frem til en stor chance som først O. Christense parerede og dernæst stod Mads Bech i vejen på stregen. Grækenland havde problemer med det danske kombinationsspil, men reducerede alligevel efter et flot indlæg, som blev fulgt op med en inderside flugter til 2-2 et resultat, som holdt halvlegen ud.
2. halvleg startede godt ud, og Danmark indledte halvlegen med flere gode chancer, hvilet udmøntede sig i en scoring i det 54’ minut, da Carlo Holse fra kanten af feltet af sendte bolden i mål med en kølig inderside.
Danmark fortsatte de gode takter og bragte sig både på 4-2 og 5-2 ved Lukas Klitten og Jonas Andersen, hvilket også blev slutresultatet. En rigtig god kamp af de danske drenge, som viste lovende takter frem i mod efterårets EM-kvalifikationskampe. U18 drengene bliver efter sommerferien U19 og starter sæsonen op i Norge, hvor der i august bliver afviklet en firenationers turnering.U18-landsholdet venskabskamp - 08.06.2017
Danmark - Grækenland 0-1 (0-1)
35' 0-1 Kampetsis Anargyros

Det danske U18 landshold mødte i går et fysisk stærkt græsk mandskab.
Der var flere nye ansigter i den danske trup, og landstræner Henrik Clausen havde derfor en god mulighed for at se spillere an, som kan blive relevante i efterårets U19 EM-kvalifikation.
Kampen startede jævnbyrdig op. Holdene så hinanden an og tilspillede sig ikke nogle særlige chancer de første 20 minutter.
Det fysisk stærke græske hold fik langsomt overtaget i den sidste halvdel af 1. halvleg og kom frem til et par chancer, som Oscar Snorre i målet redede. Danmark smed i det 35’ minut bolden væk i en ellers ufarlig opspilssituation, hvilket grækerne udnyttede i en omstilling, hvor de kom flere mand afsted mod det danske mål. De spillede sig igennem det danske forsvar og kom alene igennem med Oscar Snorre, som i første omgang redede bolden, men grækerne fulgte op og bragte sig foran 1-0. Det danske hold havde ikke meget at byde på den sidste del af halvlegen og det var fortjent, at grækerne gik til pause med en 1-0 føring.
Danskerne kom langt bedre ud til 2. halvleg og producerede flere gode chancer. Wessam Abou Ali havde et flot spark på indersiden af stolpen og Nikolai Baden fulgt efterfølgende op med et hovedstød, desværre direkte på den græske keeper. Danmark havde overtaget i 2. halvleg og burde fortjent have udlignet, men det blev til en græsk 1-0 sejr i en kamp, som gav debut til Jonas Andersen Vejle og Magnus Kofoed FCN. 
Det danske hold spiller revanchekamp på søndag kl. 15:00 på Castus Park i Herfølge.


U18-landsholdet venskabskamp - 08.03.2017
Italien - Danmark 4-4 (1-2)
6’ 1-0 Gabriele Gori (straffespark)
12’ 1-1 Carlo Holse
31' 1-2 Jonas Wind
50' 1-3 Kasper Lunding
59' 1-4 Kasper Jørgensen
68' 2-4 Alessio Zerbin
82' 3-4 Gianluca Scamacca
85' 4-4 Gianluca Scamacca

En vild kamp! Det er vist meget rammende for det opgør, som onsdag eftermiddag udspillede sig i Empoli.
De danske drenge kom lidt shaky fra start. Og Italien kunne bringe sig tidligt foran på et straffespark, som blev udnyttet med en flot såkaldt Panenka! Men hurtigt arbejdede holdet sig ind i kampen, og på trods af pæn bolddominans til Italien, så var Danmark fint med og slog også til med to fine mål før pausen. Carlo Holse scorede efter 12 minutter sikkert fra fri position midt for mål. Og Jonas Wind fulgte i det 31 minut op på Jens Odgaards stolpeskud. Dermed dansk 2-1 føring ved pausen.
Selvom at man nok forventede, at Italien ville komme ud med fuld power efter pausen, så var det faktisk danskerne, som sad på kampen i starten af 2. halvleg. To mål af Kasper Lunding og Kasper Jørgensen gjorde, at Italien var tæt på at være i knæ! 
Men desværre lykkedes det værterne at kæmpe sig tilbage i opgøret. Et par dygtige indskiftere var med til at vende billedet. Italien pressede voldsomt på og det gav også pote med tre scoringer før slutfløjt.
I denne periode var målmand (og debutant) Oliver Christensen faktisk med til, at det ikke blev helt skidt, da han snuppede et straffespark. 
Kampen endte med de vilde cifre 4-4. En seværdig, men også meget hektisk kamp. Næste opgave for årgang 1999 er i starten af juni, hvor man hjemme møder Grækenland i to venskabskampe


U18-landsholdet Venskabskamp - 20.10.2017
Danmark - Hviderusland 1-1 (1-1)
10' 0-1 Miraslau Khlebasolau
34' 1-1 Søren Mortensen

Dagens landskamp i Vildbjerg sluttede noget skuffende med 1-1. 
De danske drenge lykkedes aldrig med at få spillet til at flyde, og mod de meget defensive hviderussere, så blev det til få danske målchancer! Ikke overraskende var det de danske drenge, som havde bolden nærmest konstant. Men bolden blev ikke flyttet hurtigt nok og derfor var det nemt for modstanderen at lukke ned for det danske spil. Omvendt slog Hviderusland til på en omstilling i det 10. minut og så var danskerne bagud! 
I resten af 1. halvleg kæmpede Danmark for at komme tilbage, men kun et skidt clearing af en hviderusser sikrede, at Danmark kunne gå til pausen med 1-1. Bolden blev på et indlæg headet hen i hovedet på Søren Mortensen - og så trillede bolden i kassen til dansk udligning.
I 2. halvleg skule der gerne ændres på det danske spil. Men det lykkedes bestemt ikke, og derfor kunne Hviderusland hive en uafgjort med hjem. Selv et rødt kort til Hviderusland med 10 minutter igen kunne ikke udnyttes af danskerne.
Denne uges dobbeltlandskampe endte dermed med en dansk sejr og en uafgjort. Kampene var årgangens sidste aktivitet på denne side af nytår.


U18-landsholdet Venskabskamp - 18.10.2016
Danmark - Hviderusland 4-2 (1-2)
38' 0-1 Illia Jahir
40' 1-1 Mads Bech
44' 1-2 Aliaksandr Ksenafontau 
53' 2-2 Jeppe Okkels
59' 2-3 Jens Odgaard
72' 2-4 Jens Odgaard

Det var som dag og nat, da U18-landsholdet i dag spillede mod Hviderusland på Skjern Stadion. En ikke prangende 1. halvleg blev fulgt op af en rigtig flot 2. halvleg - og til sidst blev det til en sikker dansk 4-2 sejr.
Hviderusland valgte fra kampens start en defensiv tilgang. Danskerne havde bolden meget, men spillede langsomt og kom ikke frem til de store chancer. Tilgengæld udnyttede hviderusserne to gange, at danskerne ikke var skarpe bagude! Heldigvis scorede forsvarspiller Mads Bech midt imellem de hviderussiske mål, så Danmark var kun bagud 2-1 ved pausen.
I 2. halvleg kom der anderledes tempo og skarphed over det danske spil. Chancerne kom i en lind strøm og tre gange blev mulighederne udnyttet! Jeppe Okkels scorede flot med højre på et spark midt i feltet. Og angriber Jens Odgaard sikrede derefter reelt sejren med to flotte kasser. Først en hammer med venstrebenet og derefter et flot lob med højrebenet henover Hvideruslands keeper.
Dermed endte det hele med en dansk 4-2 sejr. Stor ros til et flot arrangement på Skjern Stadion.
De to hold mødes igen på torsdag kl. 13:00 på Vildbjerg Stadion.


U18-landsholdet Venskabskamp - 04.09.2016
Holland - Danmark 1-1 (0-0)
86´ 1-0 Dylan Vente
90´ 1-1 Jens Odgaard

På den absolut sidste aktion, så lykkedes det søndag eftermiddag U18-landsholdets at hive en uafgjort med hjem fra kamp 2 mod Holland. Værterne var igen i dag meget stærke, og især i 2. halvleg var det Danmark, som i de fleste tilfælde jagtede bolden! Hollænderne viste igennem hele kampen høj individuel kvalitet. 
På mange parametre mindede det om torsdagens kamp, som sluttede 0-0. Og med ca. 5 min igen, så var det også stillingen i dagens kamp. Holland havde i flere omgange været tæt på at komme foran, men først i det 86. minut lykkedes det dem at score til 1-0. Indtil da havde keeper Casper Hauervig reddet holdet i et par kritiske situationer. Men lige før at Holland skulle til at juble over sejren, så udlignede Jens Odgaard til 1-1 dybt inde i overtiden. Danskerne smed flere spillere med frem og sparkede langt. Og til sidst endte det med, at den høje Lyngby-angriber kunne sætte udligningen ind via en hollandsk forsvarsspiller.
Dermed endte det igen uafgjort mellem Hollands og Danmarks U18-landshold. De danske drenge har i begge kampe mødt et meget stærkt hollandsk landshold – en god erfaring for holdet og spillerne, som næste gange skal spille to landskampe hjemme mod Hviderusland d. 18 og 20. oktober.

Se målene fra kampen her.


U18-landsholdet Venskabskamp - 01.09.2016
Holland - Danmark 0-0

Claus Nørgaard fik en fin start som landstræner, da U18 i dag præsterede en solid indsats mod de stærke hollandske værter. Holland var generelt mest på bolden, men Danmark havde de største chancer i aftenens 0-0 kamp.
Holland viste i hele kampen klasse i tempo og boldomgang. Men Danmark arbejdede sten hårdt og med en solid defensiv, krydret med giftige omstillinger, var man tæt på at hive en dansk sejr! To store muligheder - begge på hovedstød - var tæt på at gå i kassen. Først var det Jonas Wind allerede efter 2. min, som headede Andreas Poulsens flotte indlæg på stolpen. Og i det 78 min (lige efter at være blevet indskiftet) var det så Marcus Mølvadgaard, der midt i feltet headede på ydersiden af stangen! Holland sværmede også et par gange om det danske mål, men chancerne var ikke ligeså store som de danske.
Alt i alt var det en flot dansk præstation mod en modstander, som spillede på et højt niveau. God matchning for de danske drenge, som virkelig måtte steppe op for at stå distancen! På søndag mødes de to U18-landshold igen - kl. 14:00 igen i Gendt.

Se landstræner Claus Nørgaard kommentar efter kampen her.


Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første