Kampreferater

Her kan du løbende læse kampreferater fra U19-landsholdets kampe.

Du kan også følge holdet på Facebook og se statistik i landsholdsdatabasen.


U19 venskabskamp d. 21. oktober 2017
Danmark-Schweiz 1-0 (1-0)
26’ 1-0 Sarah Jankovska

Danmarks U19 Kvinder hev den anden sejr i denne uge over Schweiz, da de lørdag aften vandt 1-0 på JYSK Park i Silkeborg....
Danmark dominerede 1. halvleg, men et hav af fejlafleveringer gjorde, at der ikke blev skabt de helt store chancer. Pigerne pressede dog på for en scoring og efter 26. minutter kunne Sarah Jankovska sparke bolden i kassen til en fortjent 1-0 føring. Selvom Danmark sad på spillet de første 45 minutter og havde masser af spil til at komme frem til mere, så blev det kun til en enkelt scoring. Med lidt dansk hjælp fik Schweiz også tilkæmpet sig et par gode muligheder, men formåede ikke at udnytte dem. De helt store danske chancer udeblev også i 2. halvleg, Schweiz kom lidt længere frem på banen, men formåede ikke at skabe det helt store. 1-0 blev kampens resultat og U19 kan gå på vinterpause med fem sejre af fem mulige i dette efterår, som lover godt fremmod forårets Elite round.U19 venskabskamp d. 18. oktober 2017
Danmark-Schweiz 6-2 (1-1)
15’ 1-0 Sofie Svava
25’ 1-1 Chantal Wyser
50’ 2-1 Agnete Nielsen
51’ 2-2 Stephanie Waeber
54’ 3-2 Maria Hovmark
59’ 4-2 Agnete Nielsen
64’ 5-2 Signe Andersen
66’ 6-2 Signe Andersen

U19 spillede onsdag aften venskabskamp mod de kommende EM værter fra Schweiz. En målrig affære på JYSK Park i Silkeborg, der for første gange lagde rammer til en landskamp.

Danmark startede bedst og specielt de danske kantspillere gav det schweiziske forsvar store problemer - efter et kvarter kunne Sofie Svava bringe Danmark i front efter en flot solotur. Kort tid efter kom der dog balance i regnskabet, da Schweiz udnyttede deres første mulighed i kampen. Efter pausen lagde Danmark tryk på og efter fem minutter stod 2-1 på tavlen. Igen fik Schweiz udlignet på misforståelser i det danske forsvar. Danmark var dog langt fra færdige med målscoringen og på blot 12 minutter blev kampen definitivt afgjort med fire flotte danske scoringer til slutresultatet 6-2.
Se målene fra kampen her


U19 EM kvalifikation d. 14. september 2017
Rumænien-Danmark 0-8 (0-2)
15' 0-1 Maria Hovmark
38' 0-2 Sarah Jankovska
49' 0-3 Agnete Nielsen
61' 0-4 Dajan Hashemi
66' 0-5 Sarah Jankovska
74' 0-6 Dajan Hashemi
77' 0-7 Maria Hovmark
80' 0-8 Maria Hovmark

De danske U19-kvinder vandt her til aften 8-0 over Rumænien og kan vende hjem til Danmark med tre sejre ud af tre mulige og dermed en 1. plads i puljen og videre til forårets Elite round.
Pigerne startede med fuld fart fremad og efter blot 28 sekunder var Agnete Nielsen tæt på at give Danmark en drømmestart, men desværre var stolpen i vejen.15 minutter senere kunne Maria Hovmark meget fortjent bringe Danmark i front. De danske piger havde flere gode scoringschancer inden Sarah Jankovska udbyggede til 0-2 syv minutter før pausen.
Efter pausen fik pigerne for alvor gang i målscoringen - først var det Agnete Nielsen til 0-3 og indskiftede Dajan Hashemi skulle blot bruge tre minutter på banen før hun kunne afslutte et flot dansk angreb med scoringen til 0-4.Sarah Jankovska og Dajan Hashemi sørgede for 0-5 og 0-6 inden Maria Hovmark sluttede målfesten med sit andet og tredje mål i kampen til slutresultatet 0-8. En flot kamp af de danske piger, der nu kan vente i spænding på lodtrækningen til Elite round d. 24. november.
Se målene fra kampen her


U19 EM kvalifikation d. 11. september 2017
Danmark-Slovakiet 5-1 (2-0)
19' 1-0 Mille Gejl (straffe)
41' 2-0 Karen Holmgaard
61' 2-1 Maria Mikolajová
63' 3-1 Sofie Svava
74' 4-1 Sarah Jankovska
79' 5-1 Agnete Nielsen

Mandag eftermiddag stod de danske piger overfor Slovakiet i den anden kamp ved EM kvalifikationsturneringen i Litauen.
Danmark sad på spillet fra kampens start, men mange fejl gjorde det i perioder til en lidt rodet affære.
Første store chance kom efter 14 minutter, hvor stolpen stod i vejen for en dansk føring. Fem minutter senere var Maria Hovmark på spil i feltet og fik tilkæmpet et straffespark som Mille Gejl sikkert sparkede i mål. Kort før pausen kom Karen Holmgaard højest på et hjørnespark og headede Danmark i front med 2-0.
Efter pausen fortsatte det danske tryk mod det slovakiske mål, men en dansk fejl gav slovakkerne et unødvendigt mål til 2-1. Blot to minutter senere bankede Sofie Svava bolden i nettet til 3-1. Danmark skabte herefter flere gode muligheder, men vi skulle hen til de sidste 15 minutter før Sarah Jankovska med et flot langskudshug kunne udbygge den danske føring. Agnete Nielsen sluttede målscoringen med en flot soletur og gjorde det til slutresultatet 5-1.
Se målene fra kampen herU19 EM kvalifikation d. 8. september 2017
Danmark-Litauen 5-1 (3-0)
38’ 1-0 Signe Andersen
40’ 2-0 Sarah Jankovska
43’ 3-0 Sofie Svava
52’ 4-0 Agnete Nielsen
81’ 5-0 Sarah Jankovska
85’ 5-1 Paulina Potaopva

U19-Kvinderne stod fredag aften overfor værterne fra Litauen i den første kamp i EM kvalifikationen. De danske piger var dominerende i alle spillets facetter fra kampens start og lod ikke Litauen komme mange gange over midten. Danmark producerede et hav af chancer, men der skulle alligevel gå 38 minutter før Signe Holt kunne gøre det til 1-0. Kort tid efter satte Sarah Jankovska bolden sikkert i nettet og få minutter senere udbyggede Sofie Svava den danske føring.
Syv minutter efter pausen afsluttede Agnete Nielsen et flot angreb med en scoring til 4-0. Danmark havde fortsat alt spil og skabte masser af chancer, men manglede generelt skarphed foran mål. Med 10 minutter tilbage sparkede Jankovska bolden i nettet til 5-0 på et flot langskudsmål. Kort før tid udnyttede Litauen deres eneste chance, da de sparkede et frispark direkte i mål og gjorde det dermed til slutresultatet 5-1. Se målene fra kampen her: http://futbolo.tv/video/lietuva-wu-19-danija-wu-19-ivarciaiU19 Elite round d. 10. april 2017

Tyrkiet-Danmark 0-5 (0-2)
9' 1-0 Signe Holt Andersen
44' 2-0 Maria "Mini" Hovmark
54' 3-0 Caroline Møller
56' 4-0 Maria "Mini" Hovmark
72' 5-0 Signe Holt Andersen

U19 satte i dag et fint punktum på EM-kvalifikationen, da værtsnationen blev besejret 5-0. Danmark styrede kampen fra start til slut og lod ikke Tyrkiet komme til mange chancer. Efter ni minutter var Signe Holt på pletten og gjorde det til dansk føring og selvom de danske piger skabte flere store chancer i 1. halvleg blev det kun yderligere til en enkelt scoring kort før pausen ved Maria "Mini" Hovmark. Efter pausen faldt tyrkerne længere tilbage på banen og den danske dominans fortsatte. Caroline Møller sparkede Danmark på 3-0 på et flot langskudsmål og kort tid efter bankede "Mini" bolden op under overliggeren. Signe Holt lukkede den danske målscoring efter 72 minutter med sit andet mål i kampen. En flot dansk sejr, der kunne have været endnu større, hvis flere chancer blev udnyttet.
Danmark slutter 2'er i puljen efter England og er stadig med i kampen om at blive bedste 2'er og dermed snuppe en EM-billet.
Se højdepunkter fra kampen herU19 Elite round d. 7. april 2017

England-Danmark 2-0 (0-0)
48' 1-0 Megan Finnigan
80' 2-0 Georgia Stanway

U19-kvinderne stod fredag eftermiddag overfor England i den kamp der var forudset til at blive gruppefinalen.
England sad på spillet fra kampens start og Danmark havde svært ved at holde bolden i egne rækker. De engelske piger var fysisk stærke i duellerne og gav ikke meget væk til danskerne, der dog forsvarede godt og kæmpede for at holde englænderne fra chancer. Pigerne kunne da også gå til pause med 0-0, hvilket var et fint udgangspunkt til 2. halvleg.
Der skulle desværre kun gå 3 minutter af 2. halvleg før England kunne bringe sig i front efter et hjørnespark. Danmark kæmpede fortsat ihærdigt for en udligning og kom også frem til flere muligheder, dog uden at blive helt farlige. England var det bedste hold i dag og kunne med endnu en scoring efter 80 minutter trække sig sejrsrigt ud af opgøret.
Danmark møder mandag Tyrkiet i den sidste puljekamp.
Se højdepunker fra kampen herElite round d. 5. april 2017

Danmark-Tjekkiet 5-0 (3-0)
11' 1-0 Mille Gejl
16' 2-0 Mille Gejl
33' 3-0 Caroline Møller (straffespark)
64' 4-0 Maria Hovmark
83' 5-0 Maria Hovmark

U19-kvinderne fik onsdag eftermiddag en fornem start på Elite round, da holdet besejrede Tjekkiet 5-0.
11 minutter skulle der g før Mille Gejl bragte Danmark i front med en sikker inderside. Blot fem minutter senere var Mille igen på pletten efter et fint opspil i højre side. Det blev også 3-0 inden pausen på straffespark sat ind af Caroline Møller.
Tjekkerne var bestemt ikke ufarlige og havde flere gode muligheder, men heldigvis for Danmark var de ikke skarpe foran mål. Kort tid efter den danske scoring til 3-0 hev Katrine Svane en stor straffe-redning frem og Danmark kunne gå til pause foran med tre.
Danmark fortsatte de gode offensive takter efter pausen og skabte flere rigtig store chancer. Indskiftede Maria "Mini" Hovmark viste sin målfarlighed med to scoringer i løbet af de sidste 30 minutter og fuldendte en flot dansk indsats igennem hele kampen. På fredag venter England, der tidligere onsdag slog Tyrkiet 3-0.
Se mål og reaktioner her
Venskabskamp, La Manga Tournament d. 7. marts 2017

Norge-Danmark 0-1 (0-0)
86' 0-1 Solveig Andersen

De danske U19 piger sluttede La Manga turneringen fornemt af med en sejr over Norge tirsdag aften. Men det holdt hårdt og Danmark blev fra kampens start overrumplet af et fysisk hårdt spillende norsk mandskab, der gav de danske piger store problemer. Norge pressede højt hvilket gjorde det svært for Danmark i deres opbyggende spil. Det var en 1. halvleg uden de helt store chancer og med et dansk hold der hang lidt efter de stærke nordmænd. Danmark kom rigtig godt ud efter pausen og lagde et voldsomt pres mod det norske mål og havde da også flere fine aktioner der gav gode muligheder i feltet. Danmark har været giftige på dødbolde i denne turnering og det blev også afgørende i denne kamp, da pigerne formåede at holde presset efter et hjørnespark og Solveig Andersen sparkede bolden i kassen. Norge havde også nogle muligheder, men Danmark fik afværget og kunne gå fra banen med en sejr på 1-0. Pigerne rejser dermed hjem med 2 sejre og en uafgjort og ser nu frem mod Elite round i starten af april.
Se mål og højdepunkter herVenskabskamp, La Manga Tournament d. 5. marts 2017

Danmark-Italien 0-0

Søndag aften stod de danske U19-kvinder overfor Italien i den anden kamp ved træningsturneringen på La Manga.
Det blev fra start en meget rodet kamp, der bølgende lidt frem og tilbage uden de helt store målchancer. Italien sad tæt på de danske spillere, hvilket tydeligt gjorde det svært for Danmark og gav mange upræcise afleveringer og forkerte beslutninger. Efter 40 minutter fik Italien kampens største mulighed, men Jose hev e...n flot redning frem og Danmark kunne derfor takke hende for, at der stod 0-0 ved pausen. De danske piger fik lidt bedre styr på spillet i 2. halvleg, men det blev aldrig en velspillet kamp. Danmark viste derimod stor vilje og fight kampen igennem og hev et fint resultat hjem mod et godt organiseret italiensk hold.

På tirsdag kl.18.00 spiller Danmark den sidste træningskamp på La Manga, hvor modstanderen er Norge. Du kan følge kampen her på siden eller på live stream på footballtv.org.
Se højdepunkter herVenskabskamp, La Manga Tournament d. 3. marts 2017

Sverige-Danmark 1-2 (1-0)
31’ 1-0 Ida Strömblad
70’ 1-1 Sofie Svava
75’ 1-2 Agnete Nielsen

Fredag eftermiddag ventede vores svenske naboer i den første kamp ved dette års træningsturneringen på La Manga. En flok sultne danske piger sad på spillet fra kampens start og skabte flere gode scoringschancer, men uden den sidste skarphed foran mål. Efter godt 20 minutter begyndte svenskerne at vågne op og kom længere frem på banen, hvilket resulterede i et par gode muligheder til Sverige og en 1-0 føring efter 32 minutter. Danmark fortsatte det offensive pres og skabte flere gode muligheder inden pausen, det blev ved en svensk føring ved pausen. 2. halvleg startede som første, med Danmark som det dominerende hold. Svenskernes spil blev lukket godt ned af et aggressivt dansk hold, der hele tiden sad tæt på de svenske spillere. Sofie Svava udlignede efter 70 minutters spil med et skud direkte på frispark. Fem minutter senere var Agnete Nielsen på pletten efter hjørnespark og bragte fortjent Danmark i front. De danske piger skabte flere store muligheder resten af kampen, men det blev ved en sejr på 2-1.
På søndag kl. 18.00 står pigerne overfor Italien og denne kamp kan følges her på siden.
Se målene herEM-kvalifikationskamp d. 25. oktober 2016

Ungarn-Danmark 2-0 (0-0)
70' 1-0 Monika Gelb
73' 2-0 Dora Süle

Danmark havde i dag muligheden for at få tredje sejr af tre mulige og derved blive vinder af puljen og sikre sig en god seedning til forårets Elite round.
Pigerne havde nær fået en drømmestart, da Frida Petersen efter få minutters spil havde en kæmpe chance foran et tomt mål. De danske piger var klart mest på bolden, men havde det svært mod et velorganiseret Ungarsk forsvar og 1. halvleg forblev målløs.
Efter pausen var det stadig Danmark der var spilstyrende, men spillet bar meget præg af upræcise afleveringer og misforståelser i det danske opspil. Danmark skabte flere store chancer, men ind ville bolden ikke og i stedet var det Ungarn, der efter en misforståelse i forsvaret bragte sig i front. Kort efter stod det danske forsvar meget passivt og Ungarn kunne gøre det til 2-0. Kort før slutfløjt havde Mille Gejl et skud på overliggeren, men det sluttede 2-0 til Ungarn efter en kamp, hvor intet lykkedes for de danske piger. Resultatet betyder, at Danmark går videre til Elite round som en af de bedste 2'ere og der venter dem en svær og spændende lodtrækning d.11. november.
EM-kvalifikationskamp d. 22. oktober 2016
Danmark-Slovakiet 10-1 (3-1)
10' 1-0 Mille Gejl
30' 1-1 Klaudia Fabova
38' 2-1 Caroline Møller
42' 3-1 Carline Møller
49' 4-1 Signe Bruun (straffe)
51' 5-1 Karen Holmgaard
67' 6-1 Sofie Svava
74' 7-1 Caroline Møller
80' 8-1 Karen Holmgaard
83' 9-1 Signe Bruun
90' 10-1 Laura Frank

Pigerne spillede sig i dag videre til Elite round efter en knusende sejr på 10-1 over Slovakiet.
Kampen startede lidt rodet fra begge sider og en stor dansk fejl var tæt på at give slovakkerne en tidlig scoring.
Danmark fik dog hurtig spillet sig ind i kampen og efter 10 minutter satte Mille Gejl gang i scoringsfesten. Slovakiet var ikke meget på bolden, men lidt uopmærksomhed i det danske forsvar var nok til en udligning efter en halv times spil. Inden pausen bragte Caroline Møller Danmark fortjent i front med både 2-1 og 3-1. Danmark kom stærkt ud til 2. halvleg og viste masser af flot spil og fuld koncentration kampen igennem, hvilket gav hele syv scoringer i de sidste 45 minutter. En flot indsats af de danske piger, der ikke overlod meget til Slovakkerne.
Danmark spiller sidste kamp på tirsdag kl.13.00, hvor modstanderen er Ungarn, der tidligere i dag slog Montenegro 6-0.
Se målene herEM-kvalifikationskamp d. 20. oktober 2016
Danmark-Montenegro 7-0 (3-0)
23’ 1-0 Marie Møller Thomsen
43’ 2-0 Agnete Nielsen
44’ 3-0 Mille Gejl
57’ 4-0 Agnete Nielsen
60’ 5-0 Frida Petersen
63’ 6-0 Signe Bruun
87’ 7-0 Signe Bruun

U19 fik her til eftermiddag en rigtig god start på EM-kvalifikationsturneringen i Montenegro, da værterne blev besejret 7-0.
Der stod Danmark på det hele fra kampens start og det viste sig hurtigt at Montenegro ikke rigtig ville eller nok nærmere ikke kunne være med i kampen. Danmark havde dog lidt svært ved at sætte spillet i kampens starts og trods flere store muligheder skulle der gå 23 minutter før Maria Thomsen kunne bringe Danmark i front. Muligheder var det nok af og kort før pausen udbyggede Agnete Nielsen og Mille Gejl den danske føring.
Montenegro forsøgte at trække tempoet ud af kampen, mens Danmark i 2. halvleg gik et gear op, hvilket resulterede i rigtig mange målchancer og flere fine scoringer. Først var det Agnete Nielsen med sin anden scoring i kampen, derefter gjorde Frida Petersen det til 5-0 på et hovedstød ved bagerste stolpe og indskiftede Signe Bruun ville også lege med i målscoringen og gjorde det til både 6-0 og 7-0.
Danmark var overlegne i alle spillets facetter og det kunne sagtens være blevet til en del flere scoringer. Næste kamp er på lørdag kl. 13.00 mod Slovakiet.
Se målene herVenskabskamp d. 16. september 2016
Schweiz-Danmark 1-1 (0-1)
23' 0-1 Annica Schreiber
75' 1-1 Alisha Lehmann

Fredag eftermiddag stod de danske U19 piger igen overfor Schweiz i den sidste forberedelseskamp inden EM kvalifikationen. Danmark startede bedst og var aggressive i deres spil, hvilket gav flere små chancer. Efter 23 minutter afsluttede Annica Schreiber et flot dansk angreb og bragte Danmark i front. 10 minutter senere havde Schweiz deres hidtil farligste forsøg med et skud på overliggeren.
Kort efter pausen var det Danmark med et skud på overliggeren, efter et flot langskudsforsøg fra Sarah Jankovska. Kampen bølgede frem og tilbage i 2. halvleg, hvor Danmark stod for de bedste forsøg, især på dødbolde var de danske pigerne farlige, men det blev ved, lige ved og næsten. Schweiz udnyttede lidt uopmærksomhed i det danske forsvar og udlignede med et kvarter tilbage af kampen. Trods overtag i chancer lykkedes det ikke for Danmark at hive en sejr hjem og kampen sluttede 1-1. Teamet vender hjem med to rigtig gode kampe i bagagen og næste opgave er EM kvalifikation i Montenegro d. 17.-26. oktoberVenskabskamp d. 14. september 2016
Schweiz-Danmark 2-3 (2-2)
4' 1-0 Camille Surdez
13' 2-0 Camille Surdez
37' 2-1 Caroline Møller

45'+1' 2-2 Caroline Møller
73' 2-3 Caroline Møller (straffe)

Pigerne er i fuld gang med forberedelserne til næste måneds EM kval. i Montenegro og her til aften stod holdet overfor Schweiz i den første af to venskabskampe. Schweiz lagde hårdt fra start og overrumplede de danske piger, der slet ikke var oppe i gear de første 20 min. Schweiz bragte sig i front efter blot 4 minutter og kort efter var det igen Schweiz der kom frem til en stor chance. Efter 13 minutter stod der 2-0 på måltavlen og indtil da ingen danske afslutninger. Efter en vanskelig start og nervøst spil kom de danske piger bedre med i kampen og Caroline Møller opsnappede efter 37 minutter en løs bold i feltet og bankede den i mål. Kort før pausen var det igen Caroline Møller der var på spil i feltet og udlignede til 2-2.
Efter pausen fortsatte underholdningen med flere store chancer i begge ender. Schweiz var stærke på omstillinger og skabte flere frie scoringsmuligheder, men Katrine Svane tog godt fra i målet og holdt Danmark inde i kampen. Efter 73 minutter får Signe Bruun tilkæmpet sig et straffespark som Caroline Møller sikkert sætter i kassen, hvilket sikrer Danmark en 3-2 sejr.
Se målene herElite round d. 10. april 2016
Danmark-Spanien 1-3 (0-0)
48' 0-1 Maite Oroz
79' 0-2 Andrea Sánchez
89' 0-3 Maite Oroz
93' 1-3 Josefine Krum

Danmark skulle vinde dagens kamp for at komme til EM i Slovakiet til sommer. Men Spanien var klare favoritter, så selvom Danmark troede på at gøre det (næsten) umulige, så så det hurtigt svært ud for danskerne. Spanien sad på det meste af spillet, og det var tydeligt, at de var én - ja måske også flere - klasse(r) over Danmark. Det lykkedes ellers at holde 0-0 i første halvleg, men i anden halvleg kørte Spanien Danmark over. Der var nemlig dårligt fløjtet op til anden halvleg, da Spanien gjorde det til 1-0. I 79' minut blev det til 2-0, og 10 minutter senere scorede Spanien så til 3-0.

Danmark kunne dog trøste sig med en enkelt scoring langt inde i overtiden, og dermed endte kampen 3-1 til Spanien. Danmark ender som nummer 2 med en bedre målscorer end Italien, men det er Spanien, der fortjent går videre til EM. 

Elite round d8. april 2016
Danmark-Italien 1-1 (0-0)
70' 0-1 Annamaria Serturini
87' 1-1 Laura Frank

Der var masser af intensitet og nærkampe i EM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Italien, som blev spillet på en tung og våd bane i Hobro. Kampen bølgede frem og tilbage, og en entydig vinder var ikke helt tydelig i kampens første halvleg, hvor Danmark i øvrigt blev snydt for et straffe. I anden halvleg havde Danmark mange gode dødboldssituationer, men Italien pressede også på - og Katrine Svane måtte ud i en flyvende redning for at afværge en italiensk føring. Det holdt dog ikke længe. En clearing blev ikke gjort færdig, og så spillede Italien sig flot igennem den danske højreside. 

Men Danmark gav ikke så nemt op, og i de døende minutter kom så endelig den forløsning, de 805 tilskuere havde ventet på. Et frispark blev sendt ind i feltet, hvor bolden blev forlænget, og så sad bolden i panden på Laura Frank. Kampen endte 1-1.

Elite round d. 5. april 2016
Danmark-Nordirland 5-0 (1-0)
32' 1-0 Freja Sørensen Abildå
48' 2-0 Büsra Barut
78' 3-0 Laura Frank
84' 4-0 Tanja Hymøller
92' 5-0 Freja Sørensen Abildå

Med en overbevisende anden halvleg vandt Danmark hele 5-0 over Nordirland i den første EM-kvalifikationskamp.
Det var da også en kamp, der skulle vindes, fastslog landstræner Søren Randa-Boldt forud for kampen, og det gjorde de så, de danske U19-piger. 
Første halvleg var ellers mindre køn, da Nordirerne valgte at stille med en fem-mands-bagkæde, og det kom bag på det danske mandskab. Men efter en halv time bragede Freja Sørensen Abildå Danmark foran til 1-0. 

I anden halvleg så det helt anderledes ud, da nogle justeringer sendte backs og kanter højere op på banen. Og det blev nøglen til dansk målfest. I 48' minut scorede Büsra Barut til 2-0 efter et flot opspil. I 78' minut var det så forsvarsklippen Laura Frank, der kunne heade Danmark foran 3-0 på et hjørnespark, og i 84' minut scorede indskiftede Tanja Hymøller så efter at have været på banen under ét minut. 

Pigen der startede målfesten - Freja Sørensen Abilå - lukkede også festen med endnu et flot skud udefra, der sejlede over keeperen og hen i fjerneste hjørne. 

Med en 5-0 sejr er Danmark godt i gang med EM-kvalifikationen, og har tanket selvtillid forud for de svære kampe mod Italien og Spanien. 

Se statistik her.La Manga Tournament d. 7. marts 2016
Danmark-England 3-0 (2-0)
25' 1-0 Büsra Barut
45' 2-0 Nicoline Sørensen
87' 3-0 Laura Frank

Det blev en flot dansk 3-0 sejr over England i den sidste af de tre kampe i La Manga træningsturneringen.
I efteråret mødte danskerne ligeledes England i to venskabskampe, hvor det blev til en uafgjort og et nederlag. I dag ville danskerne have revanche og efter 25 minutter bringer Büsra Barut danskerne på sejrskurs, da hun sendes afsted i dybden og udplacerer den engelske keeper.

Kort før pausen er Büsra igen farlig. Hun bryder igennem på kanten af feltet og englænderne må ty til ufine metoder for at stoppe hende. Det giver et straffespark, som Nicoline Sørensen udnytter sikkert. 2-0 ved pausen.
I anden halvleg fortsatte danskerne de gode takter og fem minutter før tid cementerer Laura Frank sejren, da hun header et hjørnespark i mål.

Med tre gode kampe så tegner det rigtig godt forud for den kommende eliteround i april, som spilles i Viborg, Skive og Hobro.

Se statistik her.
La manga Tournament d. 5. marts 2016
Danmark-Holland 0-1 (0-1)
5' 0-1 Esmee de Graaf

U19 landsholdet tabte 1-0 til Holland i den anden kamp i træningsturneringen i La Manga.
Hollænderne fik en drømmestart, da de efter bare fem minutter header et indlæg ind bag Katrine i målet.
De danske piger kom dog godt igen og specielt i anden halvleg fik danskerne sat hollænderne under hårdt pres. Det gav flere gode muligheder, men desværre fik danskerne aldrig bolden over stregen.
Sidste opgave for holdet i La Manga turneringen er på mandag kl. 15, hvor England venter.

Se statistik her.
La Manga Tournament d. 3. marts 2016
Danmark-USA 0-0

U19 landsholdet spillede 0-0 mod U.S. Soccer i åbningskampen i træningsturnering på La Manga i Spanien.
Det var et velspillende dansk hold, som åbnede kampen. De danske spillere satte sig fra start på spillet og dominerede hele første halvleg. Det gav udbytte i flere gode afslutninger, hvor der dog manglende den allersidste kvalitet.
Efter pausen fik amerikanerne vinden i ryggen, hvilket hjalp dem længere frem på banen. Det blev derfor en mere lige anden halvleg, hvor der blev fightet om en hver bold - og de danske spillere arbejdede kampen igennem stenhårdt.
Danskerne stod igen for de største muligheder, mens amerikaner var farligst på dødboldene.
Kampen sluttede dog uden mål, men på trods af dette, var det en yderst tilfreds landstræner, som roste spillerne for en meget stor arbejdsindsats.
Næste opgave for holdet er på lørdag kl. 15.00, hvor Holland venter.

Se statistik her.


Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første