11-07-2015: Lukket træningskamp mod England

Anden episode af spillernes dagbog er skrevet af Louise Ringsing og Rikke Sevecke. En dag der bød på en tur i havet og en lukket træningskamp mod England.

Anden dagen i Israel startede ud med et dejligt besøg på stranden, der varede en hel time. Nogle lå på stranden i solen, mens andre med lidt mere krudt i røven var i det meget saltfyldte vand.


Den flotte udsigt fra vores hotelværelse :-)

Vi fik i dag proppet os med masser af mad, da matchmeal var kommet ind i programmet grundet kamp. Det er lidt anderledes mad hernede i Israel og til tider er vi ikke helt sikre på, hvad maden består af. Beskrivelsen af maden står på israelsk og gebrokken engelsk, hvilket gør det meget svært, at vide om vi spiser oksekød eller lam. Foruden maden har vi drukket en masse vand, da det er ekstremt vigtigt i denne hede. I dag stod den også på en lukket træningskamp mod England, hvilket betyder, at den hverken blev filmet til andre holds forberedlse eller var åben for tilskuer. Denne kamp betød også, at vi fik trukket vores nye spillertrøje med navn på over hovedet. Kampen varede 3x20 min og i 3. halvleg scorer Signe Bruun til 1-0. Efterfølgende var vi ude i straffesparkskonkurrence, for at prøve det af og her endte det 4-3 til England.

En sjov episode i dag
Turen med elevatoren ned til stranden tog lidt længere tid end forventet. Først steg vi ind på 8. Etage, hvorefter vi trykkede -2, men det var ikke lige den etage vi endte på med det samme. Rækkefølge: 8., 2., 6. (hvor flere spillere steg ind i elevatoren), 2., 7., 2., -1, -2. Louise Ringsing                     Rikke Læntver Sevecke


Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

1

 • Jeg følger i spænding jeres beretninger, og ønsker jer al mulig held og lykke i denne slutrunde. Hvis nu hvad Danmark står for i International Kvindefodbold.

  Mange sommerhilsner

  Kurt Bagge-Hansen
  Tidligere DBU bestyrelsesmedlem
  12. juli 2015, 12:26    
  kuba