14-07-2015: Fotosession

Dagen før dagen bød på fotosession og ellers forberedelse til kampen mod Frankrig.

Dagen startede som de fleste andre morgener med dagens vigtigste måltid kl. 9. Efter morgenmaden blev vi alle dullet op og klar til at posere foran kameraet, i vores nye flotte spillertøj og støvler. Fotosession var hurtigt overstået, hvilket er klart, når vi alle ser så godt ud.Skygge-hygge var der også plads til en times tid, hvor der blev læst bøger og spillet spil med flot udsigt til vandet, efterfulgt af frokost kl. 13, hvor vi kunne få ladet batterierne helt op.

Imens vi spiste frokost, var Per (læge) og Stampe (fys), til et læge møde som UEFA afholdte for de skadesansvarlige omkring holdene. For træner teamet skulle frokosten også hurtigt glide ned, da de skulle stå overfor en flok journalister til pressemøde kl. 13.30. Vi andre nød vores frokost stille og roligt, og futtede op på værelserne og kunne lægge os i sengene og slappe af inden vi igen skulle have lidt mad, som bestod af sandwich, frugt, nødder, yoghurt og müsli. Hurtigt efter vi havde fået et lille måltid, klædte vi om, og så var der afgang til træning, som tog en times tid pga. al trafikken og kø på mortervejen – men vi kom frem, og alle var klar til træning.
Da det var dagen før kamp var det ikke en hård, men taktisk træning, hvor vi forberedte os til kampen mod Frankrig. Efter træning blev der luntet af og der blev strukket godt ud, efterfuldt af en gang kakao og en banan, så skulle turen gå hjemad med bussen.
Vi nåede ikke engang ud fra parkeringspladsen  på det stadion vi trænede ved, da der holdte biler rundt omkring der var ulovligt parkeret. 4 stærke mænd løftede sammen en bil, men det nåede vi ikke langt ved, da den næste bil bare stod i vejen. Politiet kom og fik styr på situationen og fandt bilejerne, så vi også kunne komme hjem til aftensmaden.  
Pga. bilproblemerne blev resten af programmet skubbet, så da vi endelig kom hjem skulle vi skynde os i bad for at komme hurtigst muligt ned og få spist aftensmad.
Efter aftensmaden var der et kort møde og ellers så var det bare på hovedet i seng kl. 23.00

           
Maja Kildemoes                                           Marie Maj MadsenSkriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første