16-07-2015: Restitution og UEFA møder

Kampen mod Frankrig skulle rundes af, så fokus nu kan rettes mod sverigeskampen.

Dagen efter kamp startede ud med en gåtur efter morgenmadsbuffeten. På vejen stoppede vi under palmerne for at strække ud  og få lidt gang i kroppen igen efter den hårde kamp mod Frankrig.  Gåturen endte med en kort strandtur – denne gang uden farlige jellyfish. 
Efter lidt tid i solen, var der igen gang i skyggehyggen med spil, snak og bøger. 

Efter afslapning og hygge skulle kampen afrundes med videoklip. Fejlene skulle rettes og frankrigskampen skulle ud af hovedet, så vi nu kan fokusere fuldt ud på næste kamp mod Sverige. 

Men det var ikke det eneste møde på programmet, for efter frokost og hvile, skulle vi til dopingmøde og match-fixingmøde med folk fra UEFA. Møderne foregik i en biograf med lækre sæder og vi behøvedes ikke engang at koncentrere os om at forstå engelsk, fordi der sad en tolk i baglokalet. Han oversatte det, de sagde til dansk, så vi kunne høre det i de høretelefoner, vi havde fået udleveret.
Efter match-fixingmødet, som vi efterhånden kan udenad, var der afgang til træning. Vejen til stadion er lang, især når der er trafik, så i bussen blev der igen spillet, snakket og læst for at slå tiden lidt ihjel.


Træningen i dag var åben, så nogle af forældrene kom for at se træningen og sige hej til deres piger. Træningen var stille og rolig og startede ud med 20 minutters restitution og opvarmning med  Stampe, vores fys.

Os der ikke spillede så meget i kampen, lavede nogle ekstra øvelser, så vi lige kunne få pulsen lidt op. Efter træning var der ikke mere på programmet udover aftensmad og aftenen gik med spil og hygge på værelserne. 

Godnat fra Israel! 

          
Thora Nautrup Hansen                    Sofie Broch-LipsSkriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første