20.000 billetter solgt til Danmark-Polen

Godt 20.000 billetter er allerede solgt til herrelandsholdets VM-kvalifikationskamp mod Polen den 1. september. Dermed tyder alt på fyldte tribuner, når landsholdet fortsætter pointjagten for at nå VM-slutrunden i Rusland.


Christian Eriksen jubler efter sin scoring til 1-0 mod Tyskland. Foto: fodboldbilleder.dkMed 3-1 sejren over Kasakhstan i Almaty holder Åge Hareide og herrelandsholdet liv i drømmen om deltagelse ved VM-slutrunden i Rusland i 2018. Det kan mærkes på interessen for billetter til den næste udfordring, der er mod gruppens førerhold, Polen, som Danmark møder fredag den 1. september i Telia Parken.
 
På nuværende tidspunkt er der allerede solgt 20.000 billetter til kampen, og alt tyder derfor på, at der vil være fyldte tribuner på dagen.
 
”Det var en utroligt vigtig sejr over Kasakhstan i lørdags, og billetsalget viser os, at det ikke kun er Åge Hareide og vores spillere, der tror på, at det er muligt at kvalificere os til VM-slutrunden. Det gør vores fans også. Vi håber på udsolgt til kampen mod Polen, da det giver holdet en fantastisk opbakning til at fortsætte jagten på flere VM-point,” siger Katja Moesgaard, kommerciel direktør, DBU. 

Det er dog stadig uklart, om Polen får solgt hele deres kvote af billetter til de polske fans, der enten kommer fra Polen, eller som er bosiddende i Danmark. Herboende polske fans opfordres til at købe billetter via det polske forbund, da samstemmende regler fra UEFA og FIFA kræver opdeling af hjemmeholdets og udeholdets fans for at sikre en god og sikker afvikling af kampen.
 
Danmark havde senest udsolgt til EM-play off-kampen mod Sverige i november 2015. Af: DBU Kommunikation - 15. juni 2017, 11:00

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

3

 • Jeg er helt enig, men uanset hvad så er det bare helt specielt at overvære disse landskampe.

  Vh.

  Heine H.
  https://xn--lnbank-iua.dk/
  03. marts 2018, 17:11    
  Morten Dehn


 • Jeg er helt enig, men uanset hvad så er det bare helt specielt at overvære disse landskampe.

  Vh.

  Heine H.
  https://xn--lnbank-iua.dk/
  03. marts 2018, 17:10    
  Morten Dehn


 • Sådan - Det bliver fedt at se kampen, med mange tilskuerer. Der er ikke noget værre end et tomt stadion :)

  Det skal nok blive rigtig godt.

  Mvh.

  Peter
  Alarm - Alarm.
  Https://sydalarm.dk
  21. juni 2017, 11:22    
  Østegnen