Børnestævner efterår 2017 er klar

DBU Lolland-Falster har færdiggjort oversigten over vores storstævner for børn for efteråret.

Det sidste børnestævne for foråret bliver afviklet søndag den 25.6.2017, som et træningsstævne i NFC for U5 til U7. Men allerede nu kigger vi frem mod efteråret 2017, hvor en masse nye stævner venter, som er aftalt med en masse lokale klubber.

Af nye tiltag for efteråret kan vi her nævne Microfodbold-dag for U3 til U7, som afvikes som et pilotprojekt arrangeret af DBU Lolland-Falster. Ligeledes afvikles igen Girl Power Weekend for U8 til U14, som er arrangeret af Pigegruppen og som navnet antyder, kun er for piger.

Alle tilmeldinger foretages af klubber via KlubOffice.

Fra efteråret 2017 skifter børnene til en ny U-betegnelse. Allerede nu er vi klar med en oversigt over vores populære børnestævner for efteråret 2017, som du kan finde på vores hjemmeside. 

Løbende kan du på nedenstående link finde en oversigt over stævnedatoer, indbydelser, puljeinddeling og kampprogram til de forskellige stævner, opdelt i 3:3 og 5:5 og 8:8 stævner.

Service links:
Børnestruktur for efteråret 2017
De nye U-betegnelser 

På vores hjemmeside kan du altid finde indbydelser, puljeinddeling og kampprogrammer.

Klik her, hvor du finder en menu-oversigt over vores 3:3 stævner, 5:5 stævner og 8:8 stævner, hvor du finder stævnedatoer.

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første