Nyhed: Microfodbold-dag fra U3-U7

Vi bliver nødt til at udsætte Microfodbold-dagen, da der kun er tilmeldt 7 børn. Vi håber med flytningen på STØRRE opbakning fra vores klubber: Microfodbold-dag fra U3 til U7 afvikles søndag d. 24/9. Læs mere ...


Der er kun 7 tilmeldte børn til dette nye tiltag, og det er simpelthen for lidt i forhold til vores ideer og plan med dagen. Microfodbold-dag U3 til U7 er derfor flyttet til søndag den 24. september.  Vi håber med FLYTNINGEN at vores klubber vil bakke dette nye initiativ op - som faktisk er et ønske fra vores klubber. Al begyndelse er svær, men det må være muligt at skaffe 10-20 flere børn og forældre, som brænder for fodbold. 

Godt tilbud for både piger/ drenge samt en voksen (som er med barnet).

Søndag den 24. September på Maribo Boldklubs anlæg. Klokken 10.00 til 13.00 - Blæsenborg Allé 5 – 4930 Maribo.

Vi vil gerne prøve at lave et set-up, hvor på den ene side børnene får en dejlig oplevelsesrig dag hvor fodbolden er i højsædet samtidig med at børnene trods forskelligheder oplever tryghed og glæde ved deltagelsen. På den anden side vil vi gerne møde forældrene, de voksne og fortælle om medansvar for fællesmiljøet. En vigtig opgave for forældre er at skabe stemning, bakke op om de fælles præmisser og måske endda stille sig til rådighed for træner eller klub med en hjælpende hånd.

Målet for os, er at ”træne” både barnet og den voksne til at forstå at det ikke er vindersituationen der nødvendigvis skal være det sjoveste for dig og dit barn.

Dagen vil indeholde øvelser og spillesituationer hvor det forventes at barnet har en makker med i den voksne.

Derfor er det vigtigt at både barnet og en voksen er klar og omklædt klokken 10.00.

Dagens program:

10.00 til 11.30 Vi er i gang på banerne med bold og hyggeligt fællesskab.

11.30 til 12.15 Er der fællesspisning, Spaghetti med kødsauce, vand og mælk 

12.15 til 13.00 Orienteringsmøde med forventninger + forældremodul med evaluering for de voksne, samtidig med at børnene slutter dagen sammen med instruktørerne på banerne igen.

Prisen er.: 100.- (dækker for 2 = 1 barn/1voksen. Betales i ”kolde” kontanter på selve dagen.

Der er maksimalt plads til 48 børn med voksen.

Tilmelding til undertegnede på mail: mboe@dbulolland-falster.dk

Mailen skal indeholde:
Barnets navn og alder.
Forældre navn (deltager).
Klubtilhørsforhold.

Bemærk at det er først til mølle princip og dette er en ”prøvekørsel” Det betyder, at man først er tilmeldt, når man modtager en bekræftelse på mail.

Men vi ønsker at denne, med jeres deltagelse og evalueringer kan danne grundlaget for flere Microfodbold-dage i foråret 2018.

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første