Pigedag for U5 til U12 piger

DBU Lolland-Falster inviterer til PIGEDAG lørdag den 1. September i B 1938 fra klokken 10.00 til 13.00 med træningstema for spillere, trænere eller forældre. Mødetid 09.45.

GRATIS pigedag med træningstema: Introduktion til sparkeformer - Afslutninger – Masser af mål

Vi stiller DBU instruktør til rådighed, og dagen indeholder både det seriøse med træningspas i grupper, der fordeles efter alder, men på tværs af klubtilhørsforhold. Og det sociale med lege, hygge og fællesskabet i højsædet.

For at bevare fokus på dagens tema, som bygges op fra sparkeformer til afslutninger og slutteligt gerne masser af MÅ ÅÅÅÅÅÅÅÅL, er der maksimalt plads til 8 grupper á 8 spillere (først til mølle princip).

Hver klub SKAL stille med 1 træner eller forældre og gerne flere ... 

Dagen vil starte med fælles lege, opvarmning. Dernæst laves træningstemaet som stationstræning hvor trænerne/forældrene skal være stationsforstandere. Her vil DBU instruktøren cirkulerer rundt for vejledninger til både spillere og trænere. Slutteligt spilles kampe med fokus på dagens træningsøvelser.

Tilmelding
Tilmelding senest den 29. august 2018 til Hanne Baltzer, på SMS - telefonnummer: 5128 4407. HUSK: Klub, Navn og Alder på spillerne + Træner eller kontaktperson.

Vær opmærksom på, at man først er tilmeldt, når man får en bekræftelse tilbage på sms.

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første