Husk at tilmelde dig Fodboldens Kongres 2019

Fodboldens Kongres 2019 nærmer sig med hastige skridt. Hvis du og din klub vil være med til at diskutere fremtiden for dansk fodbold og blive inspireret til det daglige liv i klubben, så er det tid til at tilmelde jer den største konference nogensinde i og om dansk fodbold.

Lørdag den 2. marts byder DBU og Forum Horsens velkommen til spillere, klubber, frivillige, spillere, trænere, dommere og andre med en aktie i og passion for fremtiden for fodbolden herhjemme, når den største konference nogensinde i dansk fodbold løber af stablen.

Her har du og din klub muligheden for at blive inspireret af og netværke med andre klubber, diskutere udviklingen og fremtiden for dansk fodbold og dele en stor oplevelse med andre passionerede fodboldfolk. Alt det kræver er, at du slår til nu. 

Lige rundt om hjørnet er der nemlig deadline for tilmelding til Fodboldens Kongres, og derfor er det med at komme til tasterne, hvis du vil være en del af en historisk dag i dansk fodbold.

Vrå/Børglum IF var en af de første klubber, der meldte sig til før jul, blot et par dage efter tilmeldingen blev åbnet. På årets anden forårsdag pakker den nordjyske klub bilen med seks personer og sætter kursen mod kongressen i Horsens for at blive bedre klædt på til fremtiden. 

”Det er en god mulighed til at få inspiration fra klubber, der har succes med det, de laver. Og så kan vi forhåbentlig tage den viden med hjem og videreudvikle vores klub,” siger Vrå/Børglums IF’s formand, Günther Vangsted.

Skulle du eller din klub have lyst til at gøre Vrå/Børglum IF kunsten efter, fylde bilen og styre mod det østjyske den 2. marts, er løsningen meget simpel: Skriv til fodboldenskongres@dbu.dk så hurtigt som muligt.  

Det er første gang Fodboldens Kongres afholdes. Konferencen sætter dansk fodbold og dens fremtidige retning under luppen på en dag fyldt med oplæg, workshops, paneldebatter og diskussioner om, hvilke udfordringer fodbolddanmark står midt i og foran, samt hvordan problemstillingerne gribes bedst an.

Som deltager kommer du desuden i dybden med et specifikt emne i dansk fodbold, da du skal vælge ét af tre fagspor. De tre fagspor er klub- og medlemsudvikling, pige- og kvindefodbold i fremtiden samt spiller- og talentudvikling.

Du kan finde mere information om Fodboldens Kongres 2019 lige her.


Af: DBU Kommunikation - 23. januar 2019, 11:08

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første