Ildsjæle hyldet i Maribo

På årets repræsentantskabsmøde blev der uddelt forskellige priser. Hæderen gik til ...Årets repræsentantskabsmøde i Maribo blev afviklet lørdag d. 26/1-2019 i Bangs Have og forløb stille og roligt.

Følgende er valgt:

Valg af bestyrelsesmedlemmer: Mogens Nielsen og Mogens Milka genvalgt.

Valg af bestyrelsessuppleanter: 1. Steen von Wurden (genvalgt) 2.Susanne Jensen (nyvalg).

Valg af 2 revisorer: Klaus Bruhn og Torben Kolters genvalgt.

Valg af 1 revisorsuppleant: Hans- Henrik Johannesen genvalgt

Læs mere om årets repræsentantskab her, bl.a. årsberetningen, bestyrelsens mundlige beretning og referat fra mødet.

Hæder og priser:

Flere ledere blev fortjent hædret med forskellige priser ... STORT TILLYKKE

Årets leder blev Finn Lundgaard, NFB.

Finn har været en fast frivillig leder i NFB, siden han stoppede som aktiv på klubbens førstehold. Ligeledes har Finn de sidste 18 år været træner i klubben på forskellige hold.  Finn er superdygtig, hvor han på sin egen måde motiverer og samler klubbens medlemmer i fællesskaber med tilgangen "Du skal være en god spiller, teknisk og løbestærk, men det vigtigste er holdet, som sikre en sejr og dermed fælles succes".   

STORT TILLYKKE til en ægte ildsjæl både for klubben og lokalområdet.

Morten Theis Larsen, Branderslev IF blev hædret med "Gør en forskel" prisen. Et stort tillykke.

Morten har gennem flere år været en synlig og stor personlighed i Branderslev IF. Morten er en ægte ildsjæl i Branderslev IF, hvor græsslåning og kridtning har været en stor del af det frivillige arbejde. Efter Lollands Kommune valgte at Branderslev ikke længere var en del af kommunens masterplan. Investerede Morten af “egen lomme” en traktor med stor plæneklipper til pleje af klubbens baner.

Morten har desuden haft holdleder opgaver som alle nyder godt af. Der er ALDRIG overladt noget til tilfældighederne. Han udfører et kæmpe stykke arbejde og udviser stor engagement omkring klubbens ve og vel.
Morten havde i dagens anledning sendt formanden som modtager af prisen på grund af ferie.

Årets bredderklub på Lolland-Falster blev ØUB

Øster Ulslev Boldklub er en stor aktiv del af lokal samfundet samfundet, hvor de påtager sig et stort ansvar både “på banen, som udenfor”. ØUB ever at engagerer hele Øster Ulslev og omegn og man fornemmer klublivet og sammenholdet. I 2018 fik man endvidere etableret en multibane og fik udvidet med en ekstra 11 mands bane.

ØUB evner at rekruttere, uddanne, ( i august var 15 trænere på skolebænken) og fastholde nye trænere og ledere, samtidig sikre de et super godt træningsmiljø.
Stort tillykke til ØUB

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første