Tid til tilmelding – Forårsturneringen 2019

Så er det tid til at tilmelde senior, Old boys, veteran og ungdomshold for foråret 2019.

Så nærmer foråret sig med hastig skridt. Et sikkert tegn på at klubberne skal overveje, hvilke hold der skal deltage i forårets turneringer. 

Nytilmeding eller ej

Alle hold, der gennemførte efterårsæsonen 2018 er automatisk overført til forårsturneringen 2019, og der er således tales om en automatisk overførsel.

Ønsker man til gengæld at nytilmelde et hold er der mulighed for det i de rækker, der har åben tilmelding.

Tilmeldingen er åben for tilmeldinger igennem KlubOffice fra d. 30. januar 2019 til 18. februar 2019.

Lokale herre senior, old boys og veteran (DBU Lolland-Falster)

DBU Lolland-Falster udbyder følgende rækker i foråret 2019 (rækker, hvor der kan tilmeldes hold er markere med "Tilmelding via KlubOffice"). 

• DBU pokalen for herrer: Tilmelding via KlubOffice
• Herre LF Serie 
• Herre Serie 1
• Herre Serie 2 
• Herre Serie 3: Tilmelding via KlubOffice
• Herre Senior 8-mands: Tilmelding via KlubOffice
• M+32 (Old Boys) 1 og 2: Tilmelding via KlubOffice
• M+32 (Old Boys) 8-mands: Tilmelding via KlubOffice
• M+40 (Veteran) indledende: Tilmelding via KlubOffice
• M+40 (Veteran) 8-mands: Tilmelding via KlubOffice
• M+50 (Veteran Masters): Tilmelding via KlubOffice

Husk at returnere nedenstående spørgeskema om tidspunkter for afvikling af hjemmekampe

Af hensyn til turneringsplanlægningen for foråret 2019, ønsker vi at spørge klubberne, om de har særlige ønsker til tidspunktet for afviklingen af hjemmekampe for Herre LF, Herre S1 og Herre S2, men også ønsker for Herre S3 og Herre 8 mands kan påføres skemaet. Som bedes returneres i udfyldt stand til administrationen senest mandag d. 18. februar 2019. Enten ved at udfylde nedenstående elektroniske formular eller ved at sende/scanne nedenstående skema til info@dbulolland-falster.dk

NB: Man er IKKE garanteret alle ønsker ……..

Udfyldelse af spørgeskema elektronisk. Klik her ...

 Spørgeskema om placering af kampe (kan udfyldes i Word).

Turneringsstart for LF, S1, S2 og S3

Til jeres planlægning af træning m.m., så starter turneringen i weekenden den 5. - 7. april 2019 (OBS: Turnerings opstart rykkes en uge, da der har været en dialog i gang omkring turneringsrunde og banefodhold). 
Turneringsprogram kommer d. 18/3-2019.

Ungdomshold (DBU Sjælland)

Det er DBU Sjælland, som administrerer ungdomsrækkerne. Tilmeldingen er åben frem til den 25. februar 2019, for både 11-mands og 8-mands rækker.

Udover tilmeldingen er det desuden muligt at søge indflydelse på spilledagene, noget du kan læse mere om i denne nyhed.

Tilmelding eller ej

Som udgangspunkt er samtlige hold, der gennemførte efterårssæsonen 2018 tilmeldt forårsturneringen 2019. Der er derfor kun tale om tilmelding af hold til rækker med åben tilmelding, eller trækning af hold.

Ved tilmelding af nye hold kan du via din klubs adgang til KlubOffice angive ønsker til tidspunkter for afvikling af hjemmekampe.

Hold der ikke gennemførte efterårsturneringen 2018 er således ikke automatisk tilmeldt, og her skal man være opmærksom på at få gentilmeldt, hvis man ønsker det.

Hvis du er i tvivl om et hold skal nytilmeldes eller er automatisk overført, så kan du finde en oversigt og vejledning til trækninger på nedenstående link.

Klik her for vigtige datoer og vejledning om forårsturneringen 2019.

Som altid foregår tilmeldingen via KlubOffice.

Klik her for en datoplan for forår 2019.

Kampredigering for alle

Fra fredag den 8. marts til og med tirsdag den 12. marts, har alle hold i 8-mands og 11-mands rækkerne mulighed for at redigere i kamprogrammet, via KlubOffice.

Dage hvor der ikke kan afvikles kampe på anlæggene skal klubben selv flytte via KlubOffice. Her er det vigtigt at vide at kampene må ikke flyttes ud af den programsatte spilleuge.

Udtrækning af hold

Udtrækning af hold fra de laveste rækker kan foretages via KlubOffice, alle øvrige trækningen kan kun ske ved at sende en mail til info@dbusjaelland.dk

Ved udtrækning af hold er man også meget velkommen til at kontakte DBU Sjælland på 4632 3366, for hjælp til initiativer for at sikre at hold fremadrettet ikke skal trækkes.

Endeligt program udsendes mandag den 18. marts. 

DBU's U21 turnering

Fra den 7. december til den 26. februar 2018 kan der tilmeldes hold på A eller B-niveau i DBU's U21 Turnering for spillere født i 1997 og yngre. Der vil være slutspil i rækkerne. 

- Man bør foretage en grundig vurdering af, hvilket niveau ens hold har, så man er sikker på, at spillerne får en god oplevelse ved at deltage i turneringen, siger turneringschef Thomas Lesly Rasmussen fra DBU Sjælland. 

Ved tvivl om holdets niveau kan man eventuelt kontakte Thomas Lesly Rasmussen på 4634 0736 eller tler@dbusjaelland.dk  

I turneringen kan der både deltage klubber og fælleshold. I begge tilfælde dog kun med ét hold fra hver. Fælleshold er hold, hvor to eller flere klubber går sammen om at stille fælles hold indenfor denne turnering. Turneringen afvikles lokalt vest og øst for Storebælt. I A-finalen mødes det bedste hold fra øst og vest. B-finalen afvikles lokalt.

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første