Planlæg træningskampe i Fodbold app'en

Fodbold app'en har med den nyeste opdatering til iOS og Android fået en helt ny funktion - "Træningskampe". Nu er det muligt for trænere og holdledere at finde modstandere og planlægge træningskampe direkte i Fodbold app'en.

Der ligger allerede mange ønsker til træningskampe i Fodbold app'en.
Spar tid på administration 
"Træningskampe" skal gøre det lettere for både klub og hold. Nøglen er hvervet "Træningskampopretter", som klubben skal tildele den enkelte træner eller holdleder. Træneren kan ansøge direkte fra Fodbold app'en, eller klubben kan tildele det fra KlubOffice. Se hvordan her

Herefter kan træneren selv planlægge sæsonens træningskampe. Der kan ligeledes bestilles en dommer til kampen.
Under det enkelte stamhold i KlubOffice kan klubben definere, hvornår træneren skal kunne planlægge træningskampe og på den måde sikre, at der ikke bliver dobbeltbooket. 

Det er en stor hjælp for administrator i Hellerup Idræts Klub, Jackie Nissen, der bruger mange timer på at få enderne til at gå op med godt og vel 75 hold i klubben. 

"Vi har mange hold, der ønsker at supplere DBU's turneringstilbud med træningskampe. Nu kan jeg nøjes med at dele tider ud til holdene inden sæsonen, i stedet for at trænerne skal forbi mig hver gang," fortæller administratoren, der håber at flere klubber vil tage den nye funktion i brug.

Det er selvfølgelig også muligt at finde modstandere og planlægge træningskampe via Mit DBU på dbu.dk. Du bruger det samme login, uanset om du logger ind i Fodbold app'en eller på hjemmesiden. 

Læs her hvordan du bruger den nye funktion i Fodbold app'en. 

Slut med Facebook 
Fordelen ved at bruge "Træningskampe" i Fodbold app'en er sammenhængen med resten af systemerne. Det betyder, at når trænerne fra de to klubber har godkendt træningskampen, kan den ses på DBU's hjemmeside*, i Fodbold app'en og på klubbens hjemmeside, hvis den er sat op i DBU's hjemmesidesystem til klubber, Klub-CMS. 

Orhan Fashee er træner i Hellerup Idræts Klub. Han glæder sig til at benytte den nye funktion, og har en opfordring til sine trænerkollegaer. 

"Jeg bruger Facebook og SMS til at planlægge træningskampe, men det er tidskrævende at skulle spørge om tider til træningskampe hos vores kampfordeler, og efterfølgende melde træningskampen videre til ham. Nu kan jeg samle det hele i Fodbold app'en, så klubben også får besked. Det håber jeg andre trænere også vil gøre," slutter den erfarne træner. 

Træningskampe er indtil videre i BETA. Der vil løbende blive rettet og udviklet ud fra brugernes ønsker. Du kan give din mening til kende på fodbold@dbu.dk.

*Der kan være forskelle mellem lokalunionernes opsætning - og visning af træningskampe.