Futsal DM senior

Hvert år afholdes der DM i futsal for seniorer. For kvinderne bliver DM afviklet som et Final Four-stævne, hvor de to bedste hold fra henholdsvis Øst og Vest har kvalificeret sig. 

Til stævnet spilles der to semifinaler. Nummer 1 fra henholdsvis Øst og Vest, møder nummer 2 fra den modsatte landsdel i de to semifinaler. Vinderne af semifinalerne møder hinanden i finalen, og taberne møder hinanden i kampen om bronzemedaljerne.

På herresiden bliver finalespillet afviklet med en semifinalekamp i henholdsvis øst og vest og to finalekampe som følger: 
- Semifinalekampene skal afvikles første weekend efter ligaafslutningen, hvor nummer 1 i vest har hjemmebane mod nummer 2 i øst og nummer 1 i øst har hjemmebane mod nummer 2 i vest. 
- Finalekampene skal afvikles over to weekender, som er den anden og tredje weekend efter ligaafslutningen. Skal finalekampene afgøres mellem nummer 1 i henholdsvis øst og vest, eller mellem nummer to i henholdsvis øst og vest, vil første finalekamp blive afviklet i den modsatte landsdel end Final 4 for ungdom. 

Du kan få mere information om DM-stævnerne:

Herre DM

Kvinde DM