Sydbank Kvindepokalen

DBU arrangerede for første gang en pokalfinale for kvinder i 1993. I en medrivende og velspillet kamp på Århus Stadion kunne HEI skrive pokalvindere på visitkortet efter at have besejret Vorup fB/Randers med 3-1 efter forlænget spilletid.
 
De efterfølgende år delte HEI og Fortuna Hjørring sol og vand lige, og det var først i 1997, det lykkedes at bryde den jyske dominans, da Rødovre Boldklub St. Bededag besejrede HEI med 1-0 på Kolding Stadion.

Siden indførelsen af kvindernes pokalturnering har Brøndby IF vundet pokalturneringen 11 gange, Fortuna Hjørring 8 gange, mens OB har vundet tredjeflest gange med 3 pokaltitler.


Kvinde LP finale 2015
Foto: Fodbold for piger.dk

 

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

2

 • Hej. Vi har på dbu.dk lavet en nyhed om de to finalehold torsdag, hvor finalister og tidspunkt fremgår. Grunden til der endnu ikke ligger flere informationer om finalen Grundlovsdag er, at der endnu ikke er valgt et finalestadion, der står mellem Odense og Brøndby. Før dette er sket, vil vi i samarbejde med klubberne af gode grunde ikke kunne oplyse billetpriser, da dette afhænger af hvilken klub, der tildeles finalen. Det forventes, at valget sker i løbet af mandagen og vil naturligvis også blive oplyst på dbu.dk. Kampen spilles i øvrigt kl. 17.00 og sendes direkte på TV3 Sport. Håber det gav en forklaring! MVH Pia, DBU Kommunikation
  05. maj 2014, 08:10    
  piasschou


 • Det er ikke meget spalteplads I giver kvinderne og denne turnering. Måske ikke så vigtig for jer?

  Hvor spilles finalen?
  Klokkeslæt?
  Billetpriser?
  04. maj 2014, 15:30    
  Christian Hannested