MENU

Datoplan for børnestævner

DBU Lolland-Falster har udarbejdet datoplan for alle børnestævner for foråret 2014.

Som noget nyt i år, så afvikles alle vores børnestævner, som storstævner. På disse stævner kan alle klubbens børnehold deltage - dog lidt forskelligt fra stævne til stævne. Hvilke rækker der udbydes, vil stå i særskilte indbydelser. Det er specielt piger U11 og piger U12, som udbydes forskelligt. På nogle stævner, som 5:5 og på andre stævner, som 7:7.

Indbydelserne kan du selvfølgelig finde her på hjemmesiden - se nedenstående links til 3:3, 5:5 og 7:7. Det første storstævne er Rudbjerg Cup, som afvikles den lørdag den 3. maj 2014 i Rudbjerg. Læs mere i denne indbydelse.

En hel del af stævnerne afvikles i samarbejde med forskellige klubber, hvilket vi er glade for.

Du kan on-line læse alt om vores børnestævner ved at vælge Børn & Unge og så Børnefodbold. Her finder du alt om stævnerne for 3:3, 5:5 og 7:7 opdelt i Stævnedatoer, Praktiske oplysninger og Spilleregler:

Stævnedatoer for 3:3. Klik her.
Stævnedatoer for 5:5. Klik her.
Stævnedatoer for 7:7. Klik her

Alt tilmelding foregår via KlubOffice. Til alle vores populære storstævner sendes der løbende særskilte indbydelser ud, som også findes on-line.Vi vil også i foråret 2014, udgive stævneprogramer og stævnepuljer på siderne "Stævnedatoer", her på hjemmesiden, som pdf-filer.

Service links:
Læs mere om DBU Lolland-Falster børnestruktur her.

Log ind