MENU

Elektroniske holdkort - klar til sæsonstart?

De nye elektroniske holdkort skal benyttes fra turneringsstarten. Men hvordan bruger man dem?Er du klar til det nye elektroniske holdkort?
Her har du mulighed for at friske op på din viden om elektroniske holdkort og på den helt praktiske side af opgaven. 

Download Fodbold app'en

DBU's Fodbold app kan
hentes via App Store og
Google Play. Du kan også
opdatere den der.

Søg på "Fodbold" og find
app'en med et DBU-logo.

Det er vigtigt, at du som
træner/leder henter den
nyeste version, som hedder
2.1. Log evt. lige af og på igen
efter opdatering for at
opdatere for nye hverv m.v.

App’en er gratis!

Hvem kan udfylde?
Husk, at holdkontakter (trænere m. fl.) skal have adgang til holdkort for at kunne udfylde dem. I KlubOffice kan I se, hvem i klubben, der har  adgang til holdkort. Det gør I via topmenuen Indberet Nye Oplysninger > Klubhverv > Klubhverv. Klik på det lille plus ud for hvervet Holdkortindberetter.

Hvis nogen mangler at få adgang til holdkort, kan i give dem det som beskrevet her.

De skal være logget ind i app’en, for at kampene kommer frem i Holdkort-delen. Man kan finde holdkortet via selve kampen eller via punktet ”Holdkort” i Værktøjskassen. Se mere om holdkort her og klubmaterialepakken her.

Kun registrerede spillere kan kobles på holdkort
Kun registrerede og godkendte spillere kan kobles på holdkort. Tjek gerne med trænerens lister, om oversigten i KlubOffice stemmer overens med de spillere, der skal kobles på holdkort. Se her, hvordan du tjekker, om spillerne er registreret og hvordan du registrerer evt. nye spillere. Kan en spiller ikke søges frem, så prøv først at begrænse søgningen til kun fornavn. Vises spilleren stadig ikke, er han/hun ikke registreret af klubben.

I hvilke rækker skal der udfyldes holdkort?
Holdkort skal udfyldes i de samme rækker, som før de blev elektroniske. Dvs. fra og med U12 og op til senior.

De elektroniske holdkort skal desuden ikke udfyldes i DBU-rækker.

Internetforbindelse på smartphonen
For at udfylde holdkortet på app’en kræves det, at telefonen har forbindelse til Internettet, da kampe/spillere jo søges frem fra centrale systemer. Ergo; jo bedre internetforbindelse - jo hurtigere arbejder holdkortet. Husk, at holdkortet sagtens kan udfyldes hjemmefra (hvor man som regel har god internetdækning). Er der ændringer lige før kampen, kan man så klare det på anlægget inden kampen!

Hvad hvis app’en driller?
Teknik kan drille… og skulle det mod vores forventning ske, at holdkort på app’en ikke vil lege med, så skal I naturligvis bare spille fodbold og nyde det spil, vi alle sammen elsker! Kig forbi vores driftsstatus-side, når I kommer hjem. Hvis alt meldes OK på siden, så har det været en lokal fejl og ikke en generel fejl. Udfyld derfor holdkortet via app/KlubOffice. Ændringer i truppen umiddelbart op til kampstart kan forekomme, og man har derfor syv timer efter kampstart til at lave evt. ændringer. Det ændrer dog ikke ved, at holdkort skal være udfyldt inden kampstart! 

Log ind