D
T
M
S

Ny klubrådgiver ansat (1)

DBU Lolland-Falster har ansat Bo Abildgaard som ny klubrådgiver. Han begynder i stillingen 1. februar, og vil hurtigst muligt besøge alle klubber

DBU Lolland-Falster har igennem mange år haft Søren Andersen ansat som udviklingskonsulent.

”Det har vi har været meget tilfredse med og sat stor pris på Sørens arbejde, der har været til stor glæde og gavn for vore klubber, for vor union og derfor for vor sport,” siger Gert Lundgaard.

Søren Andersen skifter nu plads på holdet og kommer fremover til at spille en anden rolle – som fuldtids medarbejder på DBU Lolland-Falsters kontor.

Derfor er stillingen som udviklingskonsulent blevet ændret til at være en Klubrådgiver – og opgaverne er ændret på flere områder.

Klubrådgiveren skal fremtidig i endnu højere grad have fokus på klubudvikling i den enkelte klub, primært gennemføre afdækning for klubbernes ønsker og behov for yderligere udvikling og tiltag indenfor, f.eks. ledelse, organisering, uddannelse – samarbejde med kommuner m.m.

Stillingen har været slået op, og DBU modtog mange kvalificerede ansøgninger på stillingen.

DBU Lolland-Falster har ansat Bo Abildgaard som ny klubrådgiver. Han begynder i stillingen 1. februar, og vil hurtigst muligt besøge alle klubber.

Gert Lundgaard ser frem til at et godt samarbejde med Bo Abildgaard i de kommende år.

”Bo er kendt af de fleste af jer som en dygtig fodbolddommer, men jeg ved også at Bo besidder de rette værktøjer til sammen med klubberne at sikre en for jer god klubudvikling, ” siger DBU Lolland-Falsters formand.

Klik her, hvis du ønsker at kontakte Bo på mail eller mobil eller blot ønsker at læse mere om, hvad en Klubrådgiver kan hjælpe din klub med.

Log ind