MENU

Ny stilling som Fodbold Fitness konsulent

DBU Lolland-Falster søger en FF-instruktør til en projektstilling, der i tæt samarbejde med unionens nuværende klubrådgiver bliver ansvarlig for at udbrede og implementere Fodbold Fitness i fodboldklubber på Lolland-Falster.

Fodbold Fitness er fleksibel motionsfodbold for voksne med udgangspunkt i, at fodbold er sundt, sjovt og socialt – og for alle. Med Fodbold Fitness understøtter DBU de danske klubber i at åbne op for nye voksne målgrupper og derved både styrke og udvikle den enkelte klub.
Læs mere om Fodbold Fitness på www.dbu.dk/fitness.

Som Fodbold Fitness konsulent skal du:

• Indgå i en overordnet strategi

• Udarbejde forventningsaftaler med nye klubber

• Understøtte kommende og nuværende Fodbold Fitness klubber

• Opsøgende arbejde, hvor potentielle og interesserede fodboldklubber besøges

• Være med til at udvikle projektet

• Være med på banen

I det daglige vil du referere til DBU Lolland-Falsters administrationschef Bjarne Hansen.

Profil:

Du skal være en stærk formidler, som kan se Fodbold Fitness konceptet i forskellige lokale kontekster og samtidig trives med at skulle ”sælge” idéen til den enkelte klub.

Forståelse og erfaring med de mekanismer, der eksisterer i foreningslivet – og gerne i fodboldens verden – er et krav. Evner at tale med mange forskellige typer og altid kunne ”spille på klubbens hjemmebane”.

Du skal være meget resultatorienteret og i stand til at strukturere og prioritere din tid ud fra de fastsatte målsætninger.

Det er nødvendigt, at du kan arbejde selvstændigt og samtidig indgå i et tæt samarbejde med administrationen og den nuværende udviklingskonsulent.

Samtidig skal du være en stærk kommunikator, der ser muligheder i de sociale medier og har kendskab til IT på minimum brugerniveau.

Gerne have erfaring med at arbejde i en politisk ledet organisation

Din uddannelsesbaggrund kan spænde fra formidling, undervisning eller idrætsfaglig til uddannelse indenfor salg, markedsføring eller tilsvarende.

Vi kan tilbyde dig:

Et spændende job i fodboldverden, hvor du kan være med til at gøre en forskel.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med DBU’s lokalunion, ligesom du vil blive en del af det netværk af klubrådgivere, som findes under DBU og Danmarks Idræts-Forbund.

Konsulentstillingen er en projektstilling på åremålsansættelse (1 år), og du må regne med, at en stor del af din arbejdstid kommer til at ligge om aftenen og weekenden.

Du vil organisatorisk referere til administrationschef Bjarne Hansen, DBU Lolland-Falster.

Yderligere oplysninger:

Du er velkommen til at kontakte Bjarne Hansen for yderligere oplysninger på telefon 54 82 67 68 indenfor almindelig kontortid eller via e-mail på bhan@dbulolland-falster.dk  

Ansøgninger:

Ansøgninger skal sendes pr. e-mail bhan@dbulolland-falster.dk. Skriv FF konsulent i emnefeltet.

Ansøgningsfristen er fredag den 31. januar 2014 kl. 10.00.

Samtaler vil blive afholdt hos DBU Lolland-Falster, 6. februar 2014 på administrationskontoret.

Vores korrespondance med dig vil herefter foregå pr. e-mail, og det er derfor vigtigt, du opgiver en mail-adresse, vi kan benytte til at kontakte dig.

Vi vil også gerne bede dig oplyse kontakt-telefonnumre med angivelse af, hvornår vi bedst kan kontakte dig.

 Stillingsopslag Fodbold Fitness Konsulent

Log ind