MENU

Ny stilling som U13 pige instruktør

DBU Lolland-Falster søger en U13 pige instruktør til en projektstilling, der i tæt samarbejde med unionens pige- Kvindekonsulent bliver ansvarlig for at samle alle U13 piger samt deres trænere til fælles træning på Lolland-Falster.

DBU Lolland-Falster vil sætte mere gang i fodbolden for U13 piger og deres trænere. Der ligger et stort udviklings potentiale for klubberne på Lolland-Falster, en opgave som DBU Lolland-Falster ønsker at hjælpe klubberne med.

Som U13 pige instruktør skal du:

• Indgå i en overordnet strategi

• Udarbejde afviklingsplaner

• Udarbejde træningsplaner til trænerne

• Være med til at udvikle projektet

• Brænde for pigefodbold og uddannelse

I det daglige vil du referere til DBU Lolland-Falsters administrationschef Bjarne Hansen.

Profil:

Du skal være en stærk formidler, som ”brænder” for Pigefodbold i forskellige lokale kontekster og samtidig trives med at skulle ”sælge” idéen til den enkelte klub og deres trænere.

Forståelse og erfaring med de mekanismer, der eksisterer i foreningslivet – og gerne i fodboldens verden – er et krav. Evner at tale med mange forskellige typer og altid kunne ”spille på klubbens hjemmebane”.

Du skal være meget resultatorienteret og i stand til at strukturere og prioritere din tid ud fra de fastsatte målsætninger.

Det er nødvendigt, at du kan arbejde selvstændigt men samtidig indgå i et tæt samarbejde med administrationen og Pige- Kvindekonsulent.

Du skal ligeledes være en stærk kommunikator, der ser muligheder i de sociale medier og have kendskab til IT på minimum brugerniveau.

Gerne have erfaring med at arbejde i en politisk ledet organisation.

Vi kan tilbyde dig:

Et spændende job i fodboldverden, hvor du skal være med til at gøre en forskel.

Konsulentstillingen er en projektstilling på ca. 40 timer, og du må regne med, at en stor del af din arbejdstid kommer til at ligge i weekenden.

Du vil organisatorisk referere til administrationschef Bjarne Hansen, DBU Lolland-Falster.

Yderligere oplysninger:

Du er velkommen til at kontakte Bjarne Hansen for yderligere oplysninger på telefon 54 82 67 68 indenfor almindelig kontortid eller via e-mail på bhan@dbulolland-falster.dk

Ansøgninger:

Ansøgninger skal sendes pr. e-mail bhan@dbulolland-falster.dk. Skriv U13 konsulent i emnefeltet.

Ansøgningsfristen er mandag den 10. februar 2014 kl. 10.00.

Samtaler vil blive afholdt hos DBU Lolland-Falster, 17. februar 2014 på administrationskontoret.

Vores korrespondance med dig vil herefter foregå pr. e-mail, det er derfor vigtigt, du opgiver en mail-adresse, vi kan kontakte dig på.

Vi vil ligeledes bede dig oplyse kontakt-telefonnumre med angivelse af, hvornår vi bedst kan kontakte dig.

 Sillingsopslag til U13 pige instruktør

Log ind