MENU

Nye indsatsområder i 2014

Pige- Kvindefodbold og Fodbold Fitness styrkes på Lolland-Falster

Bestyrelsen i DBU Lolland-Falster er meget beviste om, at befolkningsudviklingen på Lolland-Falster går imod sporten: Vi bliver færre børn og unge og færre familier med børn.

Det betyder, at der i det kommende år bliver ændret fokus og til at det ikke alene handler om at have fokus på børn og unge – men også i højere grad sikre at endnu flere voksne og seniorer modtager mulighed for at spille fodbold.

For at sætte handling bag ordene bliver der i det kommende forår endnu større fokus både på rekruttering og fastholdelse af piger til at spille fodbold samt øget fokus på motionsfodbold også kaldet Fodbold Fitness.

DBU Lolland-Falster sætter i 2014 særligt fokus på pigefodbold og Fodbold Fitness. Det skal ses i lyset af den succes, der har været med stor tilgang af piger i de senere år samt at Fodbold Fitness konceptet klart har vist sig bæredygtigt og en god måde at få modne kvinder og mænd til igen at dyrke motion.

Derfor ansætter DBU Lolland-Falster to nye konsulenter, der skal tage sig af henholdsvis pigefodbold og fodboldfitness.

Særlig fokus på U13 piger:

DBU Lolland-Falster vil i 2014 sætte særligt fokus på U13 pigespillerne, og det betyder blandt andet, at der i foråret bliver seks fælles træningssamlinger for alle 01-pigespillerne på hele Lolland-Falster og i efteråret fire samlinger for den nye U13 årgang 02.

Se stillingsomslag: KvindekonsulentFodbold Fitness-konsulent og U13 pige instruktør.

Andre gode links:
Se status 2013 for projektet DBU Lolland-Falster på vej mod 2014.

Log ind