MENU

Pigerne efter drengene

Den leg kan de fleste tidligere som nuværende skoleelever med stor fryd huske.

Pige fodboldspillerne på Lolland-Falster oplever dog en helt anden betydning end en leg. Pigerne oplever at ”halte” efter drengene, når der tales om spillerudvikling. Der har igennem de sidste seks år været megen fokus på spillerudviklingen på drengesiden, hvor især DBU Lolland-Falsters spillerudviklingsprojekt for U14 og U15 spillere, har været fundamentet for den generelle spillerudvikling.

I efteråret 2013 henvendte nogle pige trænere sig til DBU Lolland-Falster, med pige spillerudvikling som et stort ønske. Henover vinteren er der blevet udviklet et koncept for pigerne, hvor DBU Lolland-Falster ønsker at skabe super muligheder for rekruttering af pigespillere og trænere, samt udvikle og uddanne spillerne og trænerne. I foråret 2014 vil samtlige U13 piger (årgang 2001) og deres trænere blive inviteret til 6 fælles træningssamlinger. Disse samlinger skal være fundamentet for spillernes og trænernes videre udvikling.

Det hænger især sammen med, at DBU Lolland-Falster har det som indsatsområde i projektet "DBU Lolland-Falster på vej mod 2015".

Arne Jensen, Nykøbing F., er ansat til at hjælpe klubberne ude i distrikterne - således at de kan rekruttere flere piger/kvinder til at spille fodbold, samtidig kan Arne være behjælpelig i de klubber, som ikke har pigefodbold i dag med at få opbygget en struktur/kultur, så de bliver parat til pige/kvinde spillere.

DBU Lolland-Falster har ansat to pige konsulenter, der skal stå for samlingerne og sørge for at spillere og trænere bliver dygtigere samtidig med, at der rekrutteres flere spillere og trænere. De to konsulenter er Charlotte Hansen, Eskilstrup og Søren Jensen, Dannemare. Fremover bliver det så lige meget om det er pigerne efter drengene eller drengene efter pigerne.

Så derfor indkalder vi alle piger i årgang 2001 og deres trænere til fælles træning i TGB på følgende dage:
13. april, 27. april, 11. maj, 25. maj, 11. juni og 22. juni - søndage undtagen d. 11. juni.

Mødetid kl. 13.00 (undtagen 11. juni) for trænere op piger. Trænerne får en kort intro inden dagen begynder. Pigerne skal være omklædt til kl. 13.30. Det er omklædningsfaciliteter i TGB. Til hver træningssamling inddrages de lokale klubtrænere og der udsendes et officielt træningsprogram for den pågældende træning. Træningen varetages af Charlotte og Søren.

Der medbringes en bold pr. spiller. Andre rekvisitter forefindes i TGB.

Vi håber vi kan være med til at give pigerne og deres trænere et kvalitetsløft med disse samlinger.

Tilmelding:
Skal indeholde træners navn, telefonnr. og mail. Pigernes navn og telefonnr. Skal være kontoret i hænde senest den 3. april 2014 kl.12.00 på mail: info@dbulolland-falster.dk eller telefon 54 82 67 68.

Vi forventer at alle klubber, trænere og pigerne ”binder” sig til ovennævnte dage.

Evt. afbud gives til Charlotte, tlf. 51 52 69 46 eller Søren tlf. 27 15 29 33.

Service links:
DBU Lolland-Falster på vej mod 2015

Log ind