MENU

Ny formand for banegruppen

Jes V. Larsen har valgt at stoppe, som formand for banegruppen for Guldborgsund Kommune. Ny formand er Steen von Würden Petersen.

DBU Lolland-Falster byder velkommen til Steen, som ny formand for banegruppen og takker samtidig Jes for et super arbejde. Jes V. Larsen var med til at stifte gruppen og har gennem årene sat et godt fingeraftryk på gruppens arbejde. Til stor glæde for de mange fodboldklubber i Guldborgsund Kommune og borgerne i kommunen, som gennem et god dialog partnerne imellem, har skabt så optimale rammer som muligt indenfor de økonomiske muligheder, som kommunen har haft til rådighed.

Den nye formand er 44 år og er opvokset ved Øster Ulslev, hvor han i alle ungdomsårene spillede i ØUB, dog afbrudt af et halvt år i IVI i Væggerløse i 14 års alderen.

Startede i politiet i 1993 og boede herefter i København frem til 2001, hvor Steen spillede fodbold, først i Boldklubben Hejmdal i Fælledparken og senere for Politiet under KBU (nu DBU København).

Flyttede i 2001 til Idestrup. Allerede efter 14 dage bankede Jes V. Larsen på døren og meddelte, at han havde hørt, at Steen var målmand, og om det ikke var en idé at komme ned og spille i B1938. Steen har spillet der siden og spiller nu veteranfodbold.

I 2005 begyndte Steen at træne min søns fodboldhold og har trænet frem til sommeren 2014. Nu er Steen målmandstræner for ungdomsmålmændene i B1938 og med i et ungdomsudvalg i B1938, hvor 2 tidligere trænere,  hjælper ungdomsformanden med praktiske opgaver.

Blev i 2004 valgt ind i bestyrelsen i B1938s Forældreforening, der i ca. 30 år har afholdt Lagkagestævnet i Idestrup Hallen. Steen har været formand for Forældreforeningen de seneste 8 år. 

I det daglige arbejder Steen, som politikommissær / sektionsleder ved Lokalpolitiet i Næstved. 

Service links:
Se hvem der er medlem af banegruppen for Guldborgsund Kommune her ...

Log ind