Ansøgning til fælles ungdomsrækker er åben

Din klub kan nu ansøge om en plads i de højeste fælles ungdomsrækker Øst for piger og drenge samt højeste lokale ungdomsrækker (mesterrækkerne). Ansøgningsperioden løber fra 5. - 17. maj 2015.BEMÆRK: På grund af ansøgningsfristens udløb 17. maj er link til ansøgningsskemaerne deaktiveret. 

I perioden 5. - 17. maj kan din klub ansøge om en plads i de højeste fælles ungdomsrækker øst for Storebælt. Der kan til sæsonen 2015-2016 ansøges om indrangering i følgende rækker:

Pige ungdomsfællesrækker - DBU Sjælland og DBU København
U19 Pige Øst 
U17 Pige Øst 
U15 Pige Øst
U13 pige Øst (NY RÆKKE)

Drenge ungdomsfællesrækker - DBU København, DBU Lolland-Falster og DBU Sjælland
U19 Drenge Øst 1/2 (tidligere 2. - 3. division)
U-17 Drenge Øst 1/2 (tidligere 2. - 3. division)

Drenge ungdomsfællesrækker - DBU København og DBU Sjælland
U16 Drenge Øst
U15 Drenge Øst 1/2 (NY RÆKKE)
U14 Drenge Øst 1/2
U13 Drenge Øst 1/2

Rækker med ansøgning - DBU Lolland-Falster og DBU Sjælland 
U19 Drenge Mester 
U17 Drenge Mester
U15 Drenge Mester (NY RÆKKE)
U14 Drenge Mester (NY RÆKKE)
U13 Drenge Mester (NY RÆKKE) 

BEMÆRK: Alle rækker har ansøgningsfrist 17. maj klokken 23.59.

Dispensation afskaffet fællesrækker for drenge

Bestyrelserne i DBU København og DBU Sjælland er blevet enige om at afskaffe muligheden for at benytte dispensationsspillere i fællesrækkerne for drenge. Formålet er at harmonisere de lokale regelsæt med de gældende propositioner i DBU’s Ungdoms DM-rækker for U19 og U17 drenge.

Dispensationsregler i fællesrækker for piger
Bestyrelserne i DBU København og DBU Sjælland er blevet enige om, at det skal være muligt at benytte op til to spillere per kamp, der er født i sidste halvår i årgangen ældre (1.7-31.12) efter reglen om speciel spillerbenyttelse. Der kan ikke ansøges om spillerdispensation til ældre spillere i fællesrækkerne. 

Betingelser ved ansøgning:
• En klub kan kun deltage med et hold i hver enkelt række. 

• Indsendes ansøgningsskemaet efter fristens udløb 17. maj klokken 23.59 eller mangler der væsentlige oplysninger, så kan klubben ikke forvente at komme i betragtning til pågældende række(r). 

Tilmeldingen afsluttes med at trykke på "send " nederst på formularen og kontaktpersonen vil herefter modtage en kopi af ansøgningen på den indtastede e-mail. 

Licensklubber automatisk med
Klubber med DBU Licens vil automatisk være tilmeldt drengerækkerne (bemærk U16 Drenge Øst - se nedenstående) efter følgende model og skal derfor IKKE ansøge. 

Licens ungdom - drenge:
Øst 1: Klubber med A eller B licens er som udgangspunkt sikret deltagelse i Øst 1. Klubberne er automatisk med og skal ikke ansøge, men framelde sig, hvis de ikke ønsker pladsen. T-licens klubber samt øvrige ansøgere (klubber uden licens) kan søge Øst 1 og vil blive vurderet af unionernes fælles indrangeringsgruppe på lige vilkår.
 
Øst 2: Klubber med A eller B licens, som ønsker Øst 2 frem for Øst 1, er sikret en plads. T-licens klubber er automatisk med i Øst 2 og skal ikke ansøge, men framelde sig, hvis de ikke ønsker pladsen. Øvrige ansøgere vurderes af unionernes fælles indrangeringsgruppe.

U16 Drenge Øst reservehold: Er en turnering alene for klubber med A og B-licens. Klubberne er automatisk tilmeldt og turneringsformen er identisk med sæsonen 2014-2015. Se propositioner her.

U16 Drenge Øst: Klubber med A, B eller T-licens skal ansøge om at deltage i rækken, men er sikret deltagelse såfremt de ansøger.  

Licens ungdom - piger:

U13 og U15 Øst: Klubber med pigelicens er som udgangspunkt sikret deltagelse i Øst-rækken. Klubberne er automatisk med og skal ikke ansøge, men framelde sig, hvis de ikke ønsker pladsen. Øvrige ansøgere (klubber uden licens) kan søge og vurderes af unionernes fælles indrangeringsgruppe. 

U17 og U19 Øst: Klubber med pigelicens skal ansøge om deltagelse, men er sikret en plads såfremt de har ansøgt om det. 

Op/nedrykning og kamppauser
Der er ikke oprykning og nedrykning fra Øst rækkerne bortset fra U19 og U17 Drenge Øst. Der vil være uger i programmet uden kamp, så kampe kan rykkes, hvis klubberne ønsker at deltage i udenlandske stævner eller lignende.

Det fælles indrangeringsudvalg forbeholder sig retten til at foretage ekstraordinære op- og nedrykninger. 

Oversigt over licensklubber
Her kan du se de licensklubber på drenge og pigesiden, som automatisk vil være tilmeldt rækkerne og som derfor IKKE skal ansøge.

U19, U17*, U15 og U13 Øst
Klubber
Brøndbyernes IF
Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF)
Boldklubben af 1893 (B.93)
Hillerød Damefodbold af 2010

*Her er det klubbernes hold 2, der kan ansøge, da hold 1 deltager i U17 pige DM. 

U15, U14 og U13 Drenge Øst 1/2
Øst 1  Licens  Øst 2  Licens 
Brøndbyernes IF AB Tårnby 
FC København (KB)  Hellerup IK (HIK)  T
Farum BK Holbæk B&I 
Lyngby Boldklub 1921 Slagelse B&I
Akademisk Boldklub (AB) Nykøbing FC 
Boldklubben af 1893 (B.93) 

FC Roskilde     
HB Køge*    
Hvidovre IF     
Næstved IF     

*Gældende for sæsonen 2015-16 er, at overbygningen HB Køge deltager på U15 og U14-niveau. På U13-niveauet vil de selvstændige klubber Herfølge BK og Køge BK ansøge på lige fod med øvrige klubber uden licens.

Alle øvrige klubber skal ansøge, hvis de ønsker at komme i betragtning til en plads i de omtalte rækker. Læs betingelserne for ansøgning længere nede og vær opmærksom på, at kun klubbernes officielle kontaktpersoner kan ansøge om indrangering til en af de nævnte rækker. 

En officiel kontaktperson er en person anmeldt til lokalunionen via klubbens adgang til KlubOffice. 

Øvrige rækker
Ved de øvrige rækker for de pågældende årgange er der enten automatisk overførsel til eller fri tilmelding. Læs mere på hjemmesiden eller kontakt Lars Nielsen fra DBU Sjællands turneringsafdeling på larn@dbusjaelland.dk 

Offentliggørelse af indrangering
De indrangerede hold offentligøres 9. juni 2015 om aftenen. 

Bemærk: Da sæsonen 2014-2015 fortsat er i gang vil enkelte sider først blive opdateret med næste års turneringsstruktur efter afslutningen på sæsonen.   

Læs mere her:

Kriterier for indrangering af ungdomshold 

Om de fælles ungdomsturneringer
Om licens ungdom, piger
Om licens ungdom, drenge 

Af Peter Vest Hansen

Log ind