Holdtilmelding til ungdomspokalen 2015-2016 er åben

Ungdomshold fra København, Lolland-Falster og Sjælland kan nu tilmelde hold til de fælles pokalturneringer frem til 28. juni.



Faxe Kondi Ungdomspokalen 2015-2016 er åben for holdtilmeldinger. 


I disse uger bliver der kæmpet om finalepladserne til de landsdækkende pokalfinaler 27. - 28. juni i Farum Park. Men for klubber fra Lolland-Falster, København og det øvrige Sjælland gælder det allerede nu om at sikre sig deltagelse i næste års Faxe Kondi Ungdomspokal. 

Holdtilmeldingen er åben frem til søndag 28. juni 2015. 

Tilmelding foregår via din klubs adgang til KlubOffice. Her får du overblikket over de udbudte fælles pokalturneringer. 

Ny U13 Pige pokalturnering
I år blev der oprettet en ny fællesrække for U13 Pige Øst 1-2. Derfor tilbyder vi i år også en ny pokalturnering for U13 pigerne.  

Faxe Kondi Ungdomspokalen - fælles pokalturnering herreungdom
U19 Drenge
U17 Drenge
U16 Drenge
U15 Drenge
U14 Drenge
U13 Drenge 

Faxe Kondi  Ungdomspokalen - fælles pokalturnering kvindeungdom
U19 Piger
U17 Piger
U15 Piger
NY U13 Piger

Øget unionssamarbejde
Lørdag den 27. juni er det U17 og U 19 drenge og piger, der kæmper om pokaltitlen i de landsdækkende finaler, mens det om søndagen bliver U14 og U15 drenge og piger, der skal i aktion. 

Siden 2014 har hold fra DBU Lolland-Falster, DBU København og DBU Sjælland kunnet deltage i en fælles ungdomspokalturnering. Derfor er finalevinderne i de nævnte årgange øst for Storebælt automatisk kvalificeret til de landsdækkende pokalfinaler mod de bedste hold vest for Storebælt.

Øvrige pokalturneringer følger kalenderåret
De øvrige lokale pokalturneringer for ungdomshold hos DBU Lolland-Falster og DBU Sjælland vil følge den nye kalenderturneringsstruktur. Derfor vil der først blive åbnet for holdtilmeldingen til de lokale pokalturneringer til januar 2016.  

Læs mere om kalenderturneringens betydning for ungdomspokalturneringerne    

Tekst: Peter Vest Hansen, Foto: Rie Døllner

Log ind