Ny Klubrådgiver

Martin Boesen er ansat som Klubrådgiver for DBU Lolland-Falster. Velkommen til Martin.

DBU Lolland-Falster har et stykke tid været uden en Klubrådgiver, hvorfor det er glædeligt at Martin Boesen har sagt ja tak til jobbet.

Martin Boesen er 43 år, gift med Lene og sammen har de 3 børn. Familien er bosiddende i Rødby, hvor Martin har trænet forskellige børnehold i Rødby Boldklub. Martin har også været børnetræner i Maribo Boldklub og senest fungeret som ungdomskonsulent i samme klub. Oprindeligt er Martin fra Holeby. Martin startede med at spille fodbold, som 4. årig og var som senior en del af HIF´s LF-Serie hold i starten af 90’erne. En alvorlig knæskade satte dengang en stopper for livet som aktiv fodboldspiller.

I Errindlev Gymnastik & Idrætsforening stod Martin i en del år for old boys samarbejdet HIF/EGI. 

Martin har en B-licens og er ligeledes C-Lisens instruktør.  

"Jeg glæder mig helt enormt til at være “en del af holdet” og forhåbentligt kan jeg bidrage til at gøre en forskel for hele fodbolden på Lolland-Falster. Samtidig med, at vi er udfordret på en masse områder i vores del af landet, er der stadig masser af positive muligheder i fodboldens verden. Jeg glæder mig lige meget til, at møde den lille breddeklub med plads til alle, som den "store" klub, hvor det elitære er i højsædet. Det bliver spændende, at kunne hjælpe begge slags klubber, så hverdagen bliver lidt lettere og sjovere for klubbens frivillige. Behovsafdækningen for vores klubber starter med det samme og inden årsskiftet skulle vi gerne have aftalt eller afholdt det første møde med henblik på at prioritere indsatsområderne" udtaler Martin Boesen.

Service links:
Få gratis konsulenthjælp

Log ind