D
T
M
S

Invitation til road show ungdomsfodbold 2.0

Aftenens foredragsholder er Søren Østergaard, der til daglig er ungdomsforsker på Center for Ungdomsstudier, medlem af DBU´s Ungdomsgruppe og med i styregruppen for projekt Ungdomsfodbold 2.0


Søren Østergaard præsentere DBU´s Ungdomsfodbold 2.0

For 2 år siden, helt nøjagtigt den 25/2 2014, blev ungdomstrænermanualen: ”Ungdomsfodbold – det handler også om andet end fodbold” præsenteret i Nykøbing FC, Syd, hvor der blev sat fokus på træneren, trænings- og klubmiljøet.

Fastholdelse af unge i foreningslivet har været på dagsordenen længe og er stadig et aktuelt tema. Forskellen er, at vi nu er blevet langt klogere på, hvorfor unge stopper i fodbolden. Derfor har DBU udarbejdet konceptet Ungdomsfodbold 2.0, som præsenteres for klubberne, gennem Road Shows, som kommer rundt i hele Danmark.

Mandag d. 29. februar fra kl. 18.00 – 21.30 i NFC Syd, Østre Alle 123, 4800 Nykøbing F er turen nået til Lolland-Falster, hvorfor DBU Lolland-Falster indbyder klubbernes ungdomsformænd og andre personer med tilknytning til pige- og drengeungdom til Ungdomsformandsmøde.

For at understøtte strategien om Ungdomsfodbold 2.0, følger der en værktøjskasse med, hvor klubben kan finde inspiration, vejledning og gode råde til, hvordan man kan indretter et attraktivt og spændende miljø for ungdomsfodbolden i klubberne, og som er med til at fastholde de unge i klubben.

Aftenens foredragsholder er Søren Østergaard, der til daglig er ungdomsforsker på Center for Ungdomsstudier, medlem af DBU´s Ungdomsgruppe og med i styregruppen for projekt Ungdomsfodbold 2.0.

Dagsorden:

Kl. 18.00: Velkomst ved Ole Nielsen

Kl. 18.10: Søren Østergaard: Ungdomsfodbold 2.0

Kl. 19.10: Erfaringsudveksling: Deltagere/Søren Østergaard/Per Sørensen

Kl. 19.45: Evaluering af futsalturneringen/stævner: Administrationen/deltagerne.

Kl. 20.15: Pigefodbolden: Herunder blandt andet DBU Lolland-Falsters nye faggruppe: Pigegruppen

Kl. 20.45: Gennemgang af de nye faglige udvalg/grupper under DBU Lolland-Falster

Kl. 21.00: Nyt fra DBU Lolland-Falster og DBU.

Kl. 21.30: Tak for i aften  

Tilmelding:

DBU Lolland-Falster er vært ved en sandwich – øl/vand/kaffe - derfor er tilmelding nødvendig, senest tirsdag den 23. februar 2016 på info@dbulolland-falster.dk   
 
Ungdomsgruppen

Log ind