Succes - glæde - sammenhold

En torsdag aften med fuld fart på træningsanlægget i Nørre Alslev er DBUs Anders Rørtoft Madsen og en fotograf på besøg.

En torsdag aften med fuld fart på træningsanlægget i Nørre Alslev er DBUs Anders Rørtoft Madsen og en fotograf på besøg, for at lave en lille film om samarbejdet mellem Nørre Alslev, Nordfalster FB og Guldborg. I foråret 2015 blev fællesholdet dannet og består af et 11 mands og et 8 mands hold. der trænes flittigt hele året med Søren Knudsen som cheftræner og ansvarlig for 11 mandsholdet og for 8 mands holdet er det Maibritt Mathiasen. 
 
Omdrejningspunktet er fastholdelse af ungdomsspillere, dette bliver der lavet en lille film om med bl.a interview med ungdomsspillere fra de 3 klubber.

Det er en succes, som både spillere, forældre, trænere og ledere, vil være en del af, både på træningsbanen, ved kampe og hyggearrangementer ... og nu også resten af fodbold Danmark.

Kilde: Facebook siden DBU Lolland-Falster. Har du også liked siden?

Ungdomsspillerne har klare forventninger til kvaliteten af træningen. Det stiller krav til trænerens forberedelse og faglighed i træningen. Selvom der er tale om spillere under eliteniveau, har spillerne stadig forventning om, at de dygtiggør sig i fodboldtræningen. Hvis spillerne ikke oplever progression og faglig kvalitet i træningen fravælger de muligvis fodbolden. Vi har udarbejdet en række vejledninger, gode råd og videoer, hvor I kan blive inspireret til planlægningen af træningen.

Læs mere om Ungdomsfodbold 2.0, som skal understøtte klubarbejdet med ungdomsfodbolden. 

Log ind