God grund til at satse på Futsal

Næste futsat stævne for børn afvikles i den 20.11.2016 for U10 drenge og U11/U12 piger. Er din klub tilmeldt?

Futsal stiger i popularitet over hele Danmark. Masser af nye hold tilslutter sig sporten hvert eneste år: Fra 2008 til 2016 er antallet vokset fra knap 90 til omkring 1900 hold. Klubberne på Lolland-Falster er med på den bølge, da de har valgt, at der skal spilles Fursal for drenge fra U8 og piger fra U10. Fremsynes af klubberne, da Futsal ifølge alle eksperter styrker børnenes tekniske evner.

DBU Lolland-Falster tilbyder igen i år masser af stævner og dermed muligheder for at klubberne kan spille indendørs.Ved at klikke her kan du se stævneoversigten, hvor der udbydes Futsal for drenge U8-U9-U10-U11-U12 og piger U10-U11-U12. Ligeledes kan du læse om spillereglerne i Futsal for børn her.

Som sidste år kan klubber, trænere og forældre på stævneoversigten finde det aktuelle kampprogram, når det bliver offentliggjort, ved at klikke på dette -links.

Ligeledes kan du her finde praktiske oplysninger om pris, tilmelding, afbud og antal spillere på banen m.m.

Hvis din klub er arrangør, kan du også hente oplysninger om, hvilke opgaver arrangøren har. Klik her og læs mere ...

Kun de helt små skal spille indefodbold, som vi kender det, nemlig 3:3 på tværs. Ligeledes er det besluttet, at der til 3:3 stævnerne for børn, skal spilles med en Futsal bold, som kan lånes på sekretatiatet. Du kan læse mere her om, hvor 3:3 stævnene for drenge U5-U6-U7 og piger fra U7-U8-U9 afvikles.

Vi ønsker alle vores klubber en god indendørs- og Futsal-sæson.

Futsal for børn
Der spilles efter enkle regler tilpasset børnenes niveau og anatomi, med en gradvis større og større grad at introduktion til det fulde futsal spil.
Der er udviklet specielle Futsalbolde for at imødekomme børnenes behov og størrelser, således at spillet i videst mulig grad skaber succes gennem flere boldberøringer og øget kontrol.
Ligeledes er banerne tilpasset i størrelse så spillerne får forståelse for Futsal, som et selvstændigt spil i forhold til fodbold. 

Log ind