Sæt pris på jeres frivillige

Breddepriserne i dansk fodbold skal bidrage til at, udvikle dansk fodbold, at hædre de gode eksempler, bringe klubberne tættere på DBU samt skabe positiv omtale i pressen af breddefodbold. Priserne er baseret på indsatser i 2016.

Årets fodboldklub:
Klubben har gjort sig bemærket ved særlige initiativer, der styrker lokalområdet. Klubben er involveret i projekter sideløbende med traditionelle trænings- og turneringsudbud. Klubben udbyder uddannelsestilbud til trænere og ledere, samt arbejder aktivit med holdninger og handlinger.  

Læs mere her ...

De lokale vindere bliver automatisk indstillet til prisen som årets fodboldklub. Feltet skærpes efterfølgende ind til 4 nominerede klubber, hvoraf Årets Fodboldklub i Danmark bliver kåret ved DBU’s Dansk Fodbold Award 2017. Den nationale vinderklub indstilles desuden til Danmarks Idræts-forbunds kåring af Årets Idrætsforening samt til UEFA’s pris Best Grassroots Club.
 
Årets fodboldleder:
Lederen er aktiv i en fodboldklub og/ lokalunion. Lederen skal have gjort en markant forskel for klubben og/eller medlemmerne - ikke nødvendigvis gennem årrække. Indstilling må gerne være understøttet af andre klubber end den pågældende egen.

De lokale vindere bliver automatisk indstillet til prisen som årets fodboldleder.

Årets fodboldaktivitet:
Aktiviteten skal være innovativ og nytænkende. Aktiviteten skal falde ind for DBU strategi. Aktiviteten tiltrækker og/ eller fastholde nye og/eller medlemmer/frivillige i klubberne gennem udvikling af tilbuddet fra klub til forbruger. 
 
Indstillinger til ovenstående 3 priser:
Indstillingen skal sendes til DBU Lolland Falster senest den 25/11-2016 elektronisk på mail: info@dbulolland-falster.dk, derefter indstiller DBU Lolland Falster sine kandidater til DBU.

Der er også andre priser ...

Jyske Banks "Gør en forskel-prisen":Kender du en fodboldpersonlighed, der er et forbillede i klubben? Eller som arbejder i baggrunden for at skabe de bedste rammer for fodboldlivet? Kort sagt: én, der gør en forskel? Så vis din påskønnelse! 

Læs mere  her ... om kriterier for prisen, herunder elektronisk indstillingsformular. Deadline er den 1. december 2016.

Faxe Kondi legatet:ROYAL UNIBREW uddeler hvert år et legat á 2.000 kroner til en aktiv fodboldleder, der i mange år har udført et stykke arbejde i en fodboldklub på Lolland-Falster. 

Læs mere her ... om kriterier for legatet, herunder elektronisk indstillingsformular. Deadline er den 1. december 2016.

Log ind