D
T
M
S

Årets sidste udendørs børnestævne

Traditionen tro afvikles årets sidste børnestævne i TGB på søndag den 9/10-2016

Årets sidste børnestævne afvikles på søndag i TGB, hvor der er rigtig mange børnehold tilmeldt. Find kampprogrammet elektronisk her.

Årets sidste stævne varslet også, at det er tid til at klubberne overvejer, hvordan vintersæsonen skal afvikles. 

Børnestævner.

Hvor børnestævnene afvikles offentliggøres her på hjemmesiden ultimo oktober. DBU Lolland-Falster udbyder 3:3 som indefodbold på halve baner og 5:5, som futsal.

Læs mere her om vores 3:3 børne indenfodboldstævner.
Læs mere her om vores 5:5 futsal børnestævner.

Ungdomsstævner.

Klubberne og DBU Lolland-Falster har besluttet at spille futsal for ungdom. Her udløber tilmeldingsfristen på søndag d. 9. oktober 2016 via KlubOffice.

Læs mere her om vores futsal stævner for ungdom.

Futsal.

Futsal anses for at være en af de hurtigst voksende sportsgrene med ca. 2 millioner spillere på verdensplan. Flere og flere klubber og trænere har fundet ud af, at Futsal styrker de tekniske færdigheder, hos den enkelte spiller. Nøgleorden er bolden, som vejer det samme som en normal bold, men har en blødere inderbold, hvilket gør, at bolden ikke hopper så meget og derfor er nemmere at kontrollere.

Ligeledes er Futsal meget lettere at organisere i den daglige træning og kampe, da der ikke bruges bander. Hvem kender ikke til udfordringen med at få frivillige til at sætte bander op og ikke mindst, at få taget banderne ned igen efter træningen. Dette undgås i futsal. Når bolden er ude af spil, skal der foretages et indspark ved igangsætningen. Yderlige spilles der med en målmand, der må bruge hænderne inde i straffesparksfeltet.

Læs mere om futsal her.

Log ind