MENU

DBU Fodboldskole

Lodtrækning til deltagelse på en fodboldskole på Lolland Falster. Se hvem der er de heldige vindere her ...

I 2017 er det 25. gang, at bolden ruller på DBU’s Fodboldskole – men det er ikke det eneste jubilæum for dansk fodbold. Til sommer er det nemlig 25-års jubilæum for Danmarks EM-triumf i 1992. De to milepæle for dansk fodbold skal naturligvis fejres, og vi kommer til at kaste masser af EM-glans over fodboldskoleugerne. 
  
Dette blev i går fejret ved at DBU Lolland-Falsters administrationschef Thomas Bonde Jensen trak to heldige vindere, som til sommer kan deltage gratis på DBU Fodboldskole.

Vinderne blev Noah (indstillet af Anita Hansen). Noah vil gerne på fodboldskolen i FC Nakskov og Ea Sogaard, som gerne vil på fodboldskole i Maribo Boldklub (indstillet af Ronni Per Hansen).

Skal du også på DBU fodboldskole? Når det kommer til træningsøvelserne på grønsværen, skal du som deltager på DBU's Fodboldskole i 2017 gøre dig klar på at blive trænet op i alle de kendte detaljer fra den episke slutrunde fra 1992. Det betyder træningsøvelser fokuseret på alle Danmarks kampe til slutrunden mod England, Sverige, Frankrig, Holland og Tyskland. Der skal trænes alt lige fra driblinger og vendinger til finter og afslutninger, og ikke mindst evnen til at tage det perfekte straffespark og øve den ultimative jubelscene.

DBU’s Fodboldskole er som altid for alle uanset niveau, og det vigtigste er at alle har det sjovt med nye og gamle venner. Du kan læse på dette link.  

Der afvikles fodboldskole i Listrup U&F, Nykøbing FC, TGB i uge 26, Nr. Alslev i uge 27 og i Nakskov FC i uge 32.

Log ind