MENU

Konkurrence-Udvikling- Fællesskab

For at være på forkant med udviklingen har bestyrelsen udarbejdet planen "På vej mod 2018", som skal sikre at bestyrelsen og sekretariatet har nogle klare pejlemærker at arbejde hen i mod.

Bestyrelsen har udarbejdet planen "På vej mod 2018". Planen skal være med til at sikre en gennemskuelighed for bestyrelsens mål og visioner gennem nogle klare pejlemærker. 

I mange af vore klubber, vil i ledere forståelig nok have stor fokus på den daglige drift af klubben. Det kan ofte i klubberne være svært at finde ressourcer til nye tiltag og nye ideer. Vort samfund er i konstant forandring og vi skal som fodboldorganisation også sikre, at vore klubber er klar til at tage imod nye tilbud, nye aktiviteter og nye medlemmer.

Dette kan kun lykkes i samarbejde med jer klubber. Derfor er det vores håb med denne nyhed at fortælle, hvilke tiltag og aktiviteter der fandt sted i 2016, så klubberne løbende kan følge med omkring projektet "På vej mod 2018", herunder hvilke indsatsområder, vi arbejder med. 
 
Om det er lykkes, er ikke op til os at vurdere, men alligevel føler vi, at vi i året 2016 fik en god start og året er præget af rigtig mange gode historier og tiltag, som helt lever op til vores motto: En del af noget større.

Hvad er der så helt konkret sket i 2016? Dette kan du læse mere om i vores elektroniske status på hjemmesiden samt i folderen "Lolland-Falster projekter 2016", som du kan rekvirere et eksemplar af, ved at henvende dig i sekretariatet.

God påske til alle.

Log ind