MENU

Årets første indefodboldstævne

En lang række indefodboldstævner skydes i gang i Kettinge Hallen, hvor DMI er arrangør for 3v3 stævnet d. 12.11.2017.

Indefodbold 3v3
DBU Lolland-Falster afvikler i samarbejde med vores klubber en lang række indefodboldstævner for børn. Kun de helt små skal spille indefodbold, som vi kender det, nemlig 3:3 på tværs med en oppustelig ”pølse” (som kan lånes hos sekretariatet). Ligeledes er det besluttet, at der til 3:3 stævnerne for børn, skal spilles med en Futsal bold, som kan lånes på sekretariatet.

Det første stævne for 3v3 afvikles i Kettinge Hallen den 12.11.2017, hvor DMI er arrangør. Klubber, trænere og forældre kan altid på vores hjemmeside finde stævneprogrammet elektronisk ved at klikke på dette  -link.

Du kan læse mere her om, hvor 3:3 stævnene for U5/U6 m/k, U7 drenge og U7/U8/U9 piger afvikles, samt finde indbydelser, praktiske oplysninger og arrangørens opgaver.

Futsal 5v5
Futsal stiger i popularitet over hele Danmark. Masser af nye hold tilslutter sig sporten hvert eneste år: Fra 2008 til 2016 er antallet vokset fra knap 90 til omkring 1900 hold. Klubberne på Lolland-Falster er med på den bølge, da de har valgt, at der skal spilles Fursal for drenge fra U8 og piger fra U10. Fremsynes af klubberne, da Futsal ifølge alle eksperter styrker børnenes tekniske evner.

Ved at klikke her kan du se stævneoversigten, hvor der udbydes Futsal for drenge U8-U9-U10-U11-U12 og piger U10-U11-U12. Ligeledes kan du læse om spillereglerne i Futsal for børn her.

Som sidste år kan klubber, trænere og forældre på stævneoversigten finde det aktuelle kampprogram, når det bliver offentliggjort, ved at klikke på dette -link.

Ligeledes kan du her finde praktiske oplysninger om pris, tilmelding, afbud og antal spillere på banen m.m.

Hvis din klub er arrangør, kan du også hente oplysninger om, hvilke opgaver arrangøren har. Klik her og læs mere ...

Vi ønsker alle vores klubber en god indendørs- og Futsal-sæson.

Futsal for børn
Der spilles efter enkle regler tilpasset børnenes niveau og anatomi, med en gradvis større og større grad at introduktion til det fulde futsal spil.
Der er udviklet specielle Futsalbolde for at imødekomme børnenes behov og størrelser, således at spillet i videst mulig grad skaber succes gennem flere boldberøringer og øget kontrol.
Ligeledes er banerne tilpasset i størrelse så spillerne får forståelse for Futsal, som et selvstændigt spil i forhold til fodbold. 

TEMA
Vores hjemmeside har forskellige temaer, som er tænkt som en ekstra service for vores klubber. Du finder TEMA på forsiden og du kan selv skifte mellem de temaer, som vi har valgt fx ALT OM INDEFODBOLD ...
Log ind