MENU

Dygtige fodboldledere skal hædres

Klubberne på Lolland-Falster kan via DBU Lolland-Falster nu påskønne de utrættelige klublederes arbejde med et legat. Det drejer sig om Jydske Bank "Gør en forskel-Prisen". Ansøgningsfristen er 1. december 2017.

De mange ulønnede klubledere fortjener et stort skulderklap for deres store uundværlige arbejde i klubberne.
En af måderne, man kan sige tak for arbejdet på, er at indstille klublederen til et af DBU Lolland-Falster's legater.

Gennem Jyske Banks Gør en forskel-Prisen hædrer DBU Lolland-Falster hvert år - i samarbejde med de Lolland-Falsterske klubber – op til 2 af de frivillige ledere i de Lolland-Falsterske medlemsklubber.

Overrækkelsen af legaterne finder sted på DBU Lolland-Falster’s repræsentantskabsmøde i 2018.


Gør en forskel-Prisen: 

I år kan der for syvne gang indstilles kandidater til den Gør en forskel-Prisen, der uddeles i samarbejde med Jyske Bank. Legatet skal tildeles en person, der via sit arbejde i klubben har været med til at gøre en forskel inden for børnefodbolden ved at fremme børnefodbolden efter principperne i "Den nye vej".

For Jyske Banks Gør en forskel-Prisen gælder det, at de Lolland-Falsterske klubber skal indstille deres kandidater via en ansøgning, der indsendes til DBU Lolland-Falster senest 1. december 2017. 

Indstillingerne skal indeholde:
Klubnavn:
Indstillet person:
Føds./dato/måned/år:

Indstillinger til de to legater skal foretages af en anmeldt kontaktperson i den pågældende klub.

Begrundelse til Jyske Bank:
Hvad har personen gjort for at fremme den nye bedre børnefodbold i din klub. Husk også oversigt over kadidatens klubarbejde. Klik her for at indstille en person elektronisk til Gør en forskel-Prisen.

Log ind