MENU

Træningsstævne med kampe

Indbydelse til træningsstævner for U8, U9 og U10. Få både inspiration til den daglige træning og spændende kampe. Læs mere ...

Holdninger og handlinger anbefaler at klubber med børnefodbold vægter den daglige træning før kampe og at de i højere grad sætter fokus på selve fodboldspillet frem for den enkelte kamps resultat. Børn skal have lov til at vinde og tabe i fodbold på deres præmisser.

Kampe er således kun en aktivitet, som afvikles på børnenes præmisser med fokus på glæde, få spillere på hvert hold, mange valgsituationer og udførelse af tekniske detaljer, som børnene har lært til træning.

Som en af de første unioner i Danmark tilbyder DBU Lolland-Falster træningsstævner med kampe, hvor vi ønsker at sætte fokus på god stationstræning med temaer fra DBU aldersrelateret træning.

Vi stiller dygtige og kompetente DBU instruktører til rådighed, og dagen indeholder både træningspas og træningskampe. 

Der afvikles i foråret 3 træningsstævner med kampe. Det første afholdes hos TGB for U8 den 13/5. Det næste træningsstævne afholdes i NFC for U9 den 10/6 og det sidste hos Tingsted for U10 den 17/6.

PROGRAM: For at bevare fokus på dagens tema, som er Individuelle taktiske færdigheder, er der maksimalt plads til 8 hold. (først til mølle princip). Instruktørerne er til stede i både øvelser og kampe med vejledninger. ( 1 hold er maksimalt 8 spillere).

Det betyder, at vi kræver én træner med på banen, sammen med holdet til både øvelser og træningskampe.

TEMA: Individuelle Taktiske Færdigheder – Med udgangspunkt i småspil.: 1:1 – 2:1 – 3:2 i Øvelser og 5:5 i Det færdige spil, som arrangeres som træningskampe.

Altså 3 kampe og 4 træningspas!

Træningspas styres af DBU instruktører!

 Indbydelse for U8, indbydelse for U9 og indbydelse for U10

VÆR OPMÆRKSOM PÅ, AT MAN FØRST ER TILMELDT, NÅR MAN FÅR EN BEKRÆFTIGELSE TILBAGE PÅ MAIL.

Pris 750.- pr. hold, der faktureres klubben til efteråret.

TILMELDING: Send en mail til klubrådgiver Martin Boesen på mail: mboe@dbulolland-falster.dk indeholdende: Klub, Telefonnummer og Mailadresse på Kontaktperson og Træneren/Trænerne.

På vores hjemmeside kan du altid finde indbydelser, puljeinddeling og kampprogrammer.

Klik her, hvor du finder en menu-oversigt over vores 3:3 stævner og 5:5 stævner, hvor du finder stævnedatoer.

Log ind