Bevæg Dig For Livet FODBOLD samarbejder med syv udvalgte værtsklubber i Danmark og inviterer til et fodboldstævne for Fodbold Fitness- og motionsfodboldspillere på Lyserød Lørdag. På den måde samler vi penge ind til kampagnen "Støt brysterne", som er med til at bekæmpe brystkræft.

Igen i år arrangerer vi sammen med syv værtsklubber fordelt over hele landet velgørenhedsstævner på Lyserød Lørdag den 5. oktober 2019.

Fodboldglade voksne, som enten spiller motionsfodbold eller Fodbold Fitness til dagligt, eller som bare gerne vil være med til at støtte en god sag, kan tilmelde hold til stævnerne. Det koster kr. 700,- pr. hold, der deltager, og alle pengene går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse og "Støt Brysterne".

Et hold består af minimum fem spillere. Der er fem spillere på banen af gangen og hvert hold må have tre udskiftere. Såfremt der er deltagerhold nok ved de enkelte stævner, opdeles der efter niveauerne: "Begyndere" (spillet 1-2 år), "Let øvede" (spillet 3-5 år) og "Øvede" (spillet mere end 5 år).

Udover fodboldstævnet, som naturligvis kun er for sjov og på et niveau, hvor alle kan være med, kan man også vinde præmier for at være det mest stemningsskabende hold eller det bedst udklædte hold.

På Lolland-Falster er værtsklubben TGB og deltagere kommer fra både Lolland, Falster og Sydsjælland. Der er tilmeldingsfrist mandag den 16. september 2019.

Tilmelding her ...

Har du spørgsmål til stævnet i Toreby, kan du kontakte Christina Ørsted Rasmussen på 2843 7884.

Læs mere på bevaegdigforlivet.dk

Se indbydelse