Datoerne for vores børnestævner i efteråret 2019 er nu klar. Ved at klikke på nedenstående links kan du finde aktivitetskalenderen for efteråret 2019 for 3:3 og 5:5. Alle vores stævnerne afvikles i samarbejde med forskellige klubber, hvilket vi er glade for. 

Bemærk at alle børn rykker en U-årgang pr. 1/8-2019. Egentlig er det meget enkelt, idet det er årstallet, hvor barnet er født, der afgør hvilken U-række man skal spille i, fx et barn født i 2015 er U5, født i 2014 er U6, 2013 er U7 osv.

3:3 Stævner:
Traditionen tro afvikles i samarbejde med lokale klubber de populære 3:3 stævner for U5-U6-U7. Læs mere under 3:3 Stævner.

Lege/fodbolddag (nyhed):
For de helt små - U4 og U5 drenge og piger, vil der blive afviklet en lege/fodbolddag, nemlig i Nr. Alslev. Læs mere under 3:3 Lege/fodbolddag.

Hverdagsstævner (nyhed):
På udvalgte hverdage afvikles, som i foråret, stævner på hverdage for U8, U9 og U10 drenge for niveau A og B. Hvis din klub skal deltage, kan du læse mere under 5:5 Hverdagsstævner

Træningsstævner:
Vi udbyder også træningsstævner, som er en kombination af træning og kamp - helt efter DBU anbefalinger omkring bedre børnefodbold. På disse dage vil en DBU instruktører med hjælp fra de tilmeldte trænere, planlægge træningen efter et tema fra DBUs aldersrelateret træning: ATK 9-14 år. Læs mere under 5:5 Træningsstævner.

Storstævner:
På udvalgte dage afvikles DBU Lolland-Falsters Storstævner i samarbejde med forskellige klubber. Disse stævner er et tilbud til klubberne, hvor alle klubbens børnehold kan deltage - dog lidt forskelligt fra stævne til stævne. Hvilke rækker der udbydes, vil stå i særskilte indbydelser, som udsendes elektronisk til alle klubber, men som selvfølgelig også kan findes på denne hjemmeside. Læs mere under 5:5 Stævner.

Pigedag:
Vi har prøvet før at afvikle pigedage, hvor vi på udvalgte datoer samler flere årgange, så der skabes en rigtig pigedage med masser af aktivitet og masser af hold. Hvilke pigedage, rækker der udbydes, vil stå i særskilte indbydelser, som udsendes elektronisk til alle klubber, men som selvfølgelig også kan findes på denne hjemmeside.Læs mere under Pigedag. Følg med på hjemmesiden og vores facebook side.

On-line på vores hjemmeside:
Du kan on-line læse alt om vores børnestævner ved at vælge Turneringer og stævner og Børn U4-U12, hvor vi har samlet alle vores tilbud. Vælg så enten Børn 3:3 stævner eller Børn 5:5 Stævner. Her finder du alt om stævnerne for 3:3 og 5:5 opdelt i Stævnedatoer, Praktiske oplysninger og Spilleregler.

Stævnedatoer 3:3. Klik her.
Stævnedatoer 3:3 (leg/fodbolddag). Klik her.
Stævnedatoer 5:5 (storstævner). Klik her.
Stævnedatoer 5:5 hverdagsstævner. Klik her.
Stævnedatoer 5:5 træningsstævner. Klik her.

Alt tilmelding foregår via KlubOffice. Til alle vores populære storstævner  og pigedag sendes der løbende særskilte indbydelser ud, som også findes on-line. Vi vil også i efteråret 2019, udgive stævneprogramer her på hjemmesiden, som pdf-filer. God sæson til alle.

Service links:
Læs mere om DBU Lolland-Falster børnestruktur her.

Se en samlet oversigt over de mange børnestævner her ... og de mange deadlines.